Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Normaal

5 producten

12 24 36

5 producten

12 24 36

Regular of normale wietzaden zijn niet-gefeminiseerde zaden, ideaal voor het ontwikkelen van je eigen cannabis variëteiten 

Reguliere of regular wietzaden zijn niet gefeminiseerd, waardoor je ook mannelijke planten opkweekt. Dit is handig als je van plan bent je eigen marihuanarassen te gaan ontwikkelen. Daar heb je immers ook mannelijke planten voor nodig.

Zo kun je de fenotypen van deze wietplanten observeren en selecteren op de door jou gewenste eigenschappen!

Onze selectie normale cannabiszaden is geselecteerd op uiteenlopende effecten, smaken en aroma's en je treft er bovendien Indica-dominante, Sativa-dominante, als 50% Sativa en 50% Indica-varianten aan. Zo is er voor elke kweker de juiste mix aan genetica voorhanden! 

Stabiele genetica van Royal Queen Seeds voor een betrouwbaar resultaat

De kwekers van Royal Queen Seeds hebben ervoor gezorgd dat deze normale wietzaden bovendien stabiele, brede genetica bevatten, veelal van oude, klassieke wietrassen.

Dergelijke marihuanarassen heten ook wel landrassen, of in het Engels "Landrace Strain". Ze worden al honderden jaren door mensen gebruikt en hebben zich volledig aangepast aan de gebieden waar ze in voorkomen. Vaak zijn van deze oude klassiekers geen gefeminiseerde zaden ontwikkeld, dus zijn regulere wietzaden de enige manier om ze weer te ervaren. 

Ben je dus een ervaren kweker en wil je gaan experimenteren met je eigen nieuwe wietrassen? Neem dan gauw een kijkje in ons assortiment regular cannabis zaden van Royal Queen Seeds!

In het verlengde hiervan is waarschijnlijk handig ook onze collectie wietpollen te bekijken. Deze komen ook van pas als je van plan bent je eigen nieuwe marihuanarassen te kweken.

Bestellen in de online Seedshop van Apollyon is makkelijk, veilig en discreet

Alle reguliere marihuanazaden van Royal Queen Seeds worden altijd per 10 zaden geleverd, zodat de kans op zowel mannelijke als vrouwelijke planten optimaal is.

Online bestellen bij Apollyon is bovendien veilig, eenvoudig en je krijgt je bestelling snel en discreet geleverd! 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.