Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

RQS Hybride F!

RQS Hybride F1 Zaadjes

RQS Hybride F1 zaadjes zijn de eerste hybride zaadjes in de wereld die ervoor zorgen dat je elke keer een constante en zelfde oogst gaat krijgen met grote en hoog in THC/CBD houdende planten.

De voordelen van de Hybride op een rijtje

Uniforme planten met stabiele groeikenmerken (geen sterke fenotypische variaties).
- Verbeterde groeikracht, wat in snellere groei en een hogere weerstand tegen ongunstige omstandigheden en stress    resulteert.
- Hogere opbrengsten.
- Hogere en stabielere productie van cannabinoïden en terpenen, wat tot een sterker en stabieler eindproduct leidt.- De F1 kruisingen zijn allemaal vrouwelijk dus feminized waardoor je er maximale controle over hebt.

We kiezen voor F1 hybride zaadjes omdat?

De F1 wietzaadjes bieden aanzienlijke voordelen voor zowel kwekers als blowers:

De F1 kruisingen groeien uit tot planten met een ongeëvenaarde stabiliteit, uniformiteit en kracht. Ze produceren zowel binnen, buiten als in de kas toppen van de hoogste kwaliteit. Dit is ideaal als je een hobbykweker bent, maar ook als je aan het hoofd van een enorme kweekoperatie staat.

- F1 hybride wietzaadjes zullen je verrassen met hun hogere, meer stabiele concentratie terpenen en cannabinoïden. Je geniet keer op keer van een betrouwbare rookervaring, ongeacht je voorkeuren.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.