Fast Version Wietzaden

3 producten

12 24 36

3 producten

12 24 36

Fast Version Wietzaden,de snelbloeiers van RQS!

De nieuwe zadenlijn Fast Version van Royal Queen Seeds bestaat uit wietzaden die een extra korte bloeiperiode hebben, wat een aantal voordelen met zich meebrengt. Zo zijn zaden uit de Snelle Versie lijn ideaal bij buitenkweek, omdat de plant door de korte levenscyclus nog voor de regenachtige herfst geoogst kan worden. Hierdoor wordt de kans op schimmel aanzienlijk verkleind.

Hogere wietopbrengst

Voor de binnentelers zijn de Fast Version zaden zeer geschikt om de jaarlijkse opbrengst te vergroten door middel van snellere doorlooptijden. Door de korte levensloop van deze snelbloeiende wietplanten, die slechts 8 weken bedraagt, kun je meerdere oogsten in een jaar behalen, wat de wietopbrengst op jaarbasis behoorlijk verhoogt.

Hoog THC-gehalte voor een krachtig effect

De snelbloeiers van RQS zijn bovendien zo optimaal mogelijk ontwikkeld, waardoor ze grote toppen produceren met zeer hoge potentie. Ondanks het lagere CBD gehalte bij enkelen uit de snelbloeiende serie hebben de telers het THC-gehalte toch flink fors weten te houden, zodat deze snelle versies ook ideaal zijn voor de kwekers die voor een krachtige effect gaan. Bovendien reduceert het lagere CBD-niveau het stoned effect, zodat het knock-out gevoel uitblijft.

Alternatief voor autoflowering cannabissoorten

De zeer snelle bloeiers uit de Fast Version serie zijn een goede vervanging voor de zelfbloeiende wietsoorten omdat de potentie beduidend hoger ligt en daarbij speciaal ontwikkeld zijn voor een kortere bloeicyclus.

Ideaal voor beginnende als ervaren wietkwekers

Alle zaden uit deze snelbloeiende serie van Royal Queen Seeds zijn vanwege het makkelijke en snelle groeiproces uitermate geschikt voor de beginnende kweker. De rappe planten zullen heel zonder veel moeite volle en potente toppen verkrijgen. Uiteraard zal ook de ervaren kweker deze evenwichtige en sterke snelbloeiers zeer goed kunnen waarderen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.