Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Fast Version Wietzaden

Voordelen van Fast Version Wietzaden,de snelbloeiers van RQS!

De nieuwe wiet zaden lijn Fast Version van Royal Queen Seeds bestaat uit wietzaden waar cannabis planten uit groeien die een extra korte bloeiperiode hebben.

Dit brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee. Zo zijn zaden uit de Snelle Versie lijn ideaal voor buitenkweek, omdat de plant door de korte levenscyclus nog voor de regenachtige herfst geoogst kan worden. Hierdoor wordt de kans op schimmel aanzienlijk verkleind.

Meerdere oogsten per jaar voor een hogere wietopbrengst

Voor de binnentelers zijn de Fast Version zaden zeer geschikt om de jaarlijkse opbrengst te vergroten door middel van snellere doorlooptijden. Door de korte levensloop van deze snelbloeiende wietplanten, die slechts 8 weken bedraagt, kun je meerdere oogsten in een jaar behalen, wat de wietopbrengst op jaarbasis behoorlijk verhoogt.

Hoog THC-gehalte voor een krachtig effect

De snelbloeiers van Royal Queen zijn bovendien zo optimaal mogelijk ontwikkeld, waardoor ze grote toppen produceren met zeer hoge potentie. Ondanks het lagere CBD gehalte bij enkelen uit de snelbloeiende serie hebben de telers het THC-gehalte toch flink fors weten te houden, zodat deze snelle versies ook ideaal zijn voor de kwekers die voor een krachtige effect gaan. Bovendien reduceert het lagere CBD-niveau het stoned effect, zodat het knock-out gevoel uitblijft.

Alternatief voor autoflowering cannabissoorten

De zeer snelle bloeiers uit de Fast Version serie zijn een goede vervanging voor de zelfbloeiende wietsoorten omdat de potentie beduidend hoger ligt en daarbij speciaal ontwikkeld zijn voor een kortere bloeicyclus.

Ideaal voor beginnende als ervaren wietkwekers

Alle zaden uit deze snelbloeiende serie van Royal Queen Seeds zijn vanwege het makkelijke en snelle groeiproces uitermate geschikt voor de beginnende kweker.

De rappe planten zullen heel zonder veel moeite volle en potente toppen verkrijgen. Uiteraard zal ook de ervaren kweker deze evenwichtige en sterke snelbloeiers zeer goed kunnen waarderen.

Wij hebben de beste Fast Version wietzaden alvast voor je geselecteerd. Bestel ze heel makkelijk en discreet in onze online Seedshop!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.