Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Cibiday Seeds

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cibiday Seeds wietzaadjes kopen? - Hoge kwaliteit gefeminiseerde en autoflowering wietzaadjes van het merk Cibiday

De wietzaadjes van Cibiday Seeds koop je vanaf nu ook in de Seed shop van Apollyon! Het merk Cibiday is bekend van de CBD- en CBG oliën en pasta's.

Sinds kort brengen ze ook stabiele wietzaden van zowel nieuwe als klassieke marihuana rassen op de markt, in zowel gefeminiseerde als enkele autoflowering variëteiten, maar ook zaden van CBD-rijke wietrassen! Bovendien zijn ze ook helemaal afgestemd op de eigen lijn van terpenen! 

De namen beginnen allemaal met "Dutch", maar de zaden zijn afkomstig van dezelfde gerenommeerde leveranciers 

Voor wie goed oplet, valt het op dat Cibiday Seeds de zaadjes met de toevoeging "Dutch" op de markt brengt. Dit maakt voor de kwaliteit helemaal niets uit, maar heeft te maken met het intellectueel eigendom dat op een aantal klassieke namen rust. 

De zaadjes zijn echter afkomstig van dezelfde leveranciers als alle gerenommeerde merken!

Cibiday Seeds heeft de klassiekers, nieuwste smaken en CBD-rijke cannabis rassen

Je vindt in ons assortiment van Cibiday Seeds klassiekers zoals de Alaskan Thunder Fuck (ATF), Chemdawg en Amnesia Lemon. Maar ook de CBD-rijke marihuana rassen zoals de Candida!

Ongeacht welk wietras je ook kiest om te kweken, je bent er bovendien van verzekerd dat je het bijbehorende terpenenprofiel erbij kunt kopen. Terpenen zijn nuttige stoffen die in alle planten voorkomen, waaronder cannabis. Tijdens de extractie of het drogen van wiettoppen kunnen ze echter verloren gaan, omdat het zeer vluchtige stoffen zijn.

Kies dus je favoriete wietrassen uit en bestel ze eenvoudig online, samen met de bijbehorende terpenenprofielen!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.