Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

De drukte bij PostNL door de Coronacrisis zorgt soms voor wat langere levertijden!

Grinders

Producten 1-24 van 93

12 24 36

Producten 1-24 van 93

12 24 36

Grinders / Crunchers / Crushers / Kruimelaars bestel je online bij Apollyon

Ben je op zoek naar een leuke grinder of kruimelaar? Headshop & Smartshop Apollyon heeft een uitgebreid assortiment grinders of kruimelaars (ook wel cruncher of crusher genoemd) zowel online als in de winkel te koop.

Ze zijn onderverdeeld in materiaalsoort (zoals hout, acryl en metaal), in formaat grinder (zoals mini grinders of juist mega grote grinders) en in soort grinders (zoals de speciale grinders en kaart grinders). Kaart grinders zijn grinders uitgevoerd in credit card formaat. Je gebruikt ze net een raspje.

Als je van goede wiet geniet, investeer je in een grinder die goed werkt

Een Grinder versnippert je wiettoppen tot kleine stukjes, zodat ze goed met je tabak of tabaksvervanger mengen en makkelijk te roken zijn. De meeste grinders gebruik je door ze in beide handen vast te pakken en heen en weer te draaien.

Zo versnipperen de maaltanden eenvoudig je hasj of marihuana. Voor veel rokers is dit voldoende. Maar de echte wietconnoisseurs stellen hogere eisen!

Tweedelige, vierdelige of meerdelige grinders?

Tweedelige grinders zijn de basis. Je doet het deksel open en  plaatst je wiettoppen in de maalkamer. Deksel erop, ronddraaien, tussentijds inspecteren tot de cannabisstukjes klein genoeg zijn, en je bent klaar!

De echte fijnproevers willen echter een cannabis grinder of crusher met vier of meer delen. Dit soort grinders hebben een maalkamer met gaatjes in de bodem, waar de vermalen toppen automatisch doorheen vallen op een zeefje, wanneer ze klein genoeg zijn. 

Dit zeefje laat alleen de THC-rijke trichomen - ook bekend als wietkristallen of kief - door in een aparte verzamelkamer. Soms is er zelfs sprake van meerdere zeefjes met verschillende maasgroottes. 

Zo kun je naar eigen behoeven je jointje samenstellen met vermalen wiettoppen en THC-rijke kristallen, zoals het een echte connoisseur betaamt!

Gemaakt van acryl, hout of metaal?

Metalen wiet grinders slijten het minst snel, zijn het stevigst en dus het meest duurzaam. En eerlijk gezegd, vinden wij ze ook het mooist! Sommigen zouden niet misstaan in een peperduur modern interieur. 

Acryl grinders slijten en breken sneller, maar zijn ook een stuk goedkoper. Ideaal voor situaties waarin je je grinder bij je wilt hebben, maar hem ook kwijt kunt raken.

Houten grinders zitten ertussen en hebben als voordeel dat je een keuze maakt voor het meest milieuvriendelijke materiaal van alle crushers.

De webshop van Apollyon heeft voor iedere wens de juiste grinder

Kortom, of je nu een grinder wil kopen voor je wiet, favoriete cannabis of het vermalen van kruiden: Apollyon heeft ze allemaal! Wij hebben immers het leukste assortiment van de Benelux.

Je koopt je grinder eenvoudig online in de Rookshop voor een snelle en discrete levering, of in onze winkel in Rotterdam!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.