Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Grinders

Producten 1-24 van 98

12 24 36

Producten 1-24 van 98

12 24 36

Grinders, crushers en kruimelaars kopen? Apollyon heeft ze in alle materialen, uitvoeringen en formaten

Wil je een goede en leuke grinder kopen voor je wiet of kruiden? In de Smartshop Rotterdam vind je een uitgebreid assortiment kruimelaars (ook wel cruncher of crusher genoemd), zowel online als in de winkel in Rotterdam!

Ze zijn onderverdeeld in materiaalsoort (zoals hout, acryl en metaal), in formaat (zoals mini of juist mega grote) en in soort (zoals de kaart grinders). Kaart grinders zijn grinders uitgevoerd in credit card formaat. Je gebruikt ze net een raspje.

Als je van goede wiet geniet, investeer je in een crusher die goed werkt

Een crusher versnippert je wiettoppen tot kleine stukjes, zodat ze goed met je tabak of tabaksvervanger mengen en makkelijk te roken zijn. De meeste grinders gebruik je door ze in beide handen vast te pakken en heen en weer te draaien.

Zo versnipperen de maaltanden eenvoudig je hasj of marihuana. Voor veel rokers is dit voldoende. Maar de echte wietconnoisseurs stellen hogere eisen!

Tweedelige, vierdelige of meerdelige grinders kopen? - De verschillen

Onder de Rookbenodigdheden van onze Rookshop kun je tweedelige, vierdelige en nóg complexere grinders kopen. Hieronder leggen we je kort de verschillen uit. 

Tweedelige grinders zijn de basis. Je doet het deksel open en  plaatst je wiettoppen in de maalkamer. Deksel erop, ronddraaien, tussentijds inspecteren tot de cannabisstukjes klein genoeg zijn, en je bent klaar!

De echte fijnproevers willen echter een cannabis grinder of crusher met vier of meer delen. Dit soort crunchers hebben een maalkamer met gaatjes in de bodem, waar de vermalen toppen automatisch doorheen vallen op een zeefje, wanneer ze klein genoeg zijn. 

Dit zeefje laat alleen de THC-rijke trichomen - ook bekend als wietkristallen of kief - door in een aparte verzamelkamer. Soms is er zelfs sprake van meerdere zeefjes met verschillende maasgroottes. 

Zo kun je naar eigen behoeven je jointje samenstellen met vermalen wiettoppen en THC-rijke kristallen, zoals het een echte connoisseur betaamt!

Grinders kopen van acryl, hout of metaal?

Metalen wiet grinders slijten het minst snel, zijn het stevigst en dus het meest duurzaam. En eerlijk gezegd, vinden wij ze ook het mooist! Sommigen zouden niet misstaan in een peperduur modern interieur. 

Acryl grinders slijten en breken sneller, maar zijn ook een stuk goedkoper. Ideaal voor situaties waarin je je grinder bij je wilt hebben, maar hem ook kwijt kunt raken.

Houten grinders zitten ertussen en hebben als voordeel dat je een keuze maakt voor het meest milieuvriendelijke materiaal van alle crushers.

De Rookshop van Apollyon heeft voor iedere wens de juiste kruimelaar

Kortom, of je nu een grinder wil kopen voor je wiet, favoriete cannabis of het vermalen van kruiden: Apollyon heeft ze allemaal! Wij hebben immers het leukste assortiment van de Benelux.

Je koopt je kruimelaar eenvoudig online in de Rookshop voor een snelle en discrete levering, of in onze winkel in Rotterdam!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.