Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Glazen Bongs, Percolators, Bubblers 20 tot 40 cm - Online of in de winkel, wij hebben de mooiste en meest bijzondere in alle vormen en maten

13 producten

12 24 36

13 producten

12 24 36

Glazen Bongs, Percolators, Bubblers

Ben je op zoek naar een leuke glazen bong, ijsbong, percolator of bubbler? Of is je oude exemplaar nodig aan vervanging toe en wil je een nieuwe bong kopen?

Ook als je op zoek bent naar een mooi en authentiek cadeau, vind je de mooiste en meest bijzondere glazen bongs in onze online Rookshop, of onze winkel in Rotterdam!

De voor- en nadelen van een glazen bong

Glas is een duurzaam materiaal, dat redelijk goed bestand is tegen krassen en bovendien immuun is chemicaliën, bijvoorbeeld uit schoonmaakmiddelen. Het blijft altijd mooi, tenzij je het natuurlijk kapot laat vallen. Daarmee hebben we meteen een nadeel te pakken, namelijk dat glas kwetsbaarder is dan bijvoorbeeld acryl. 

Wij adviseren daarom de glazen bongs, tenzij je je bong vaak meeneemt. In dit geval is een acryl bong een betere keuze, omdat een glazen bong makkelijker breekt.  

Glazen bong online kopen

Headshop Apollyon biedt zowel online als in de winkel in Rotterdam Zuid een leuk assortiment aan, bestaande uit allerlei soorten glazen bongs, percolators en bubblers. Van strak vormgegeven tot aanallerlei grappige designs, zoals bv een bong in de vorm van een penis. Of wat dacht je van een stoere bong in de vorm van een pistool?

Percolators met afneembare spoel

Ook is de keuze in het assortiment groot. Ben je op zoek naar een simpele en eenvoudig te hanteren bong of gaat je voorkeur uit naar een uitgebreide percolator met afneembare spoel die je in de vriezer kan leggen voor extra koele rook. Bij Headshop Apollyon heb je uitgebreide keuze bongs en pijpen met allerlei extra's om het roken tot een waar genot te volbrengen.

Bongs in de maten 20 tot 40 cm

Deze categorie is ingedeeld op formaat en hier vind je alle glazen bongs, ijsbongs, percolators en bubblers met een afmeting van20cm tot 40cm.
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.