Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Grote Glazen Bongs

Grote Glazen Bongs in de maten 40 - 80 cm

Op zoek naar een groot formaat, leuke glazen bong, ijsbong, percolator of bubbler? Of is je oude exemplaar nodig aan vervanging toe en wil je een nieuwe bong kopen?

Deze categorie is ingedeeld op formaat en hier vind je alle glazen bongs, ijsbongs, percolators en bubblers in de hoogte van 40 tot 80 cm. 

Ruime keuze aan grote bongs van glas, altijd functioneel, maar van serieus tot grappig

Glazen bongs met een hoogte van 40 tot 80 cm zijn ideaal voor thuisgebruik en daarom is er ook veel aandacht besteed aan een mooie vormgeving!

Headshop Apollyon biedt zowel online als in de winkel in Rotterdam Zuid een ruim assortiment aan, bestaande uit allerlei soorten grote glazen bongs, percolators en bubblers! 

Wij hebben alle mogelijke ontwerpen voor het koelen en zuiveren van rook, van eenvoudige tot luxe uitgevoerd

De keuze in ons assortiment is heel groot. Ben je op zoek naar een simpele en eenvoudig te hanteren bong of gaat je voorkeur uit naar een uitgebreide percolator met afneembare spoel die je in de vriezer kan leggen voor extra koele rook?

Bij Headshop Apollyon heb je uitgebreide keuze bongs en pijpen met allerlei extra's om het roken tot een waar genot te volbrengen.

Wij hebben glazen bongs met een percolator, bubbler, Swiss Percolator, ijsruimte of een combinatie van diverse percolators en koeling door ijs.

Maak je geen zorgen over de levering, want de grote glazen bongs die wij verkopen, zijn allemaal ingepakt voor transport. Dit is immers ook hoe wij ze zelf ontvangen!

Maar mocht er toch een onderdeel kapot zijn gegaan tijdens het transport, neem dan contact op met de klantenservice en je krijgt meteen een nieuwe toegezonden!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.