Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Olie Bongs

Olie Bongs of Dab Rigs kopen in de Rookshop van Apollyon

Met Oliebongs of rigs kun je olie verdampen in plaats van kruiden of wiet. Deze bongs zijn dus geschikt voor concentraten die zijn verkregen uit BHO of AHO extractie, in de vorm van dabs, wax, etc.

Je gebruikt een olie bong door het kommetje eerst roodgloeiend te verhitten met een jet burner (blauwe of kleurloze vlam). Daarna doe je je concentraat in het kommetje en kun je de damp inhaleren: het zogenaamde dabben, of dabbing in het Engels. 

Het verschil tussen Oliebongs en gewone bongs

Het belangrijkste verschil tussen een olie bong en een gewone bong is dat er bij een oliebong geen verbranding plaatsvindt, maar verdamping. Je proeft volgens vele gebruikers de smaak van je cannabis concentraat daardoor beter. Bovendien zitten de schadelijke stoffen die bij verbranding vrijkomen, niet in damp.

Olie rigs zijn vaak ook kleiner dan gewone bongs en bieden de ontwerpers meer vrijheid om mooie ontwerpen te bedenken. Je ziet de kunstzinnigheid dan ook terug in hun bongs!

Bekijk daarom onze collectie mooie olie rigs in de Rookshop van Apollyon Smart Shop Rotterdam en kies je favoriete ontwerp!

Wil je meer producten zoals dabbers en middelen voor zelf wiet olie maken, wil je meer BHO kopen? Kijk dan verder in onze BHO Shop.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.