Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Kleine Glazen Bongs

1 product

12 24 36

1 product

12 24 36

Kleine Glazen Bongs, Percolators, Bubblers

Ben je op zoek naar een leuke glazen bong, ijsbong, percolator of bubbler? Of is je oude exemplaar nodig aan vervanging toe en wil je een nieuwe bong kopen? Neem dan gauw een kijkje in ons assortiment kleine glazen bongs!

Online je bong kopen in de Rookshop van Apollyon

Headshop Apollyon biedt zowel online als in onze winkel in Rotterdam-Zuid een leuk assortiment aan, bestaande uit allerlei soorten glazen bongs, percolators en bubblers.

Van strak vormgegeven tot aan allerlei grappige designs, zoals een bong in de vorm van een penis. Of wat dacht je van een grappige paddo op je bong?

De keuze in het assortiment is ook groot. Ben je op zoek naar een simpele en eenvoudig te hanteren bong of gaat je voorkeur uit naar een uitgebreide percolator met afneembare spoel die je in de vriezer kan leggen voor extra koele rook?

Bij Headshop Apollyon heb je uitgebreide keuze bongs en pijpen met allerlei extra's om het roken naar een hoger niveau te tillen.

Onze collectie glazen Bongs <20cm

Deze categorie bongs is ingedeeld op formaat. Hier vind je alle glazen bongs, ijsbongs, percolators en bubblers die kleiner zijn dan 20 cm. Lekker discreet in gebruik!

Bestel eenvoudig je kleine bong online bij Apollyon. Voor een snelle en discrete levering, onbeschadigd!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.