Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Maandelijkse Archieven: Juni 2022

  1. Wat kun je kopen in een smartshop?

    Iedereen kent ze wel: smartshops. Al is het alleen maar van de vrolijk gekleurde etalages. Toch is niet bij iedereen bekend wat je er kunt kopen. Ook bestaat er veel verwarring over wat een smartshop, headshop of rookshop is. In dit artikel geven wij van Apollyon graag antwoord op de vraag: “wat kun je kopen in een smartshop?” Als een van de beter bekende smartshops van Nederland vinden wij het belangrijk om de taboes rondom smartshops weg te nemen. Want hoewel veel mensen smartshops met paddo’s of bongs associëren, is niets minder waar. Lees snel verder voor een rondleiding door onze smartshop.

    Waarom de naam smartshop?

    Er wordt nog wel eens het grapje gemaakt over de naam smartshop. En dan met name wijzend op het gebruik van paddo’s. Allereerst moet je weten dat paddo’s illegaal zijn en niet verkocht mogen worden,

    Lees meer »
  2. Welke San Pedro cactussen kun je kopen in de Smart shop?

    Welke San Pedro cactussen kun je kopen in de Smartshop

    Wie graag zelf de kracht van een mescaline trip met de bekende San Pedro cactus (Echinopsis pachanoi) wil ervaren, moet eerst aan het plantmateriaal komen. Welke San Pedro cactussen kun je kopen in de Smart shop?  

    De Smart Shop biedt drie keuzes: zelf de cactus opkweken via zaadjes, een stuk cactus kopen of de zaadjes bestellen. In dit blog artikel gaan we in op alle drie mogelijkheden en vertellen we je ook over de voor- en nadelen bij elke optie.

    Hoe kweek je San Pedro cactussen uit zaadjes?

    De meest voor de hand liggende manier om deze magische cactus op te kweken, is via zaadjes die bij  veel smartshops te koop zijn. Let wel op dat je een betrouwbare leverancier kiest, omdat er soms andere cactus zaadjes in het pakje zitten. Voordat je begint

    Lees meer »
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.