Handige grinders voor de zomer van 2022

De zomer zit eraan te komen en dat betekent weer lekker lang buiten chillen. Naar een festival, met vrienden in het park of met familie thuis, het kan allemaal. De rokers onder ons zullen het roken van een joint of een pijpje zeker kunnen waarderen. Maar voor je je wiet kunt roken, zul je het moeten verkruimelen. Dit doe je met een grinder. Apollyon is specialist in rook accessoires en een bekende naam onder rokers. Vanuit onze expertise en kennis inspireren we je graag met dit artikel. Ben je benieuwd naar wat de meest handige grinders voor de zomer van 2022 zijn? Laten we er snel induiken.

Verschillende soorten grinders

We hebben bij Apollyon zo’n 100 verschillende grinders in het assortiment. Is wiet verkruimelen dan zo divers dat er zoveel verschillende grinders zijn? Je zou zeggen van niet, maar er zijn wel degelijk meerdere soorten grinders. Grinders, kruimelaars of crushers; het komt allemaal op hetzelfde neer. Je kunt wiet verkruimelen om het te roken. Het belangrijkste verschil dat je moet weten bij een grinder kopen, is het aantal delen waar de grinder uit bestaat. Er zijn tweedelige, driedelige, vierdelige en meerdelige grinders. We vertellen graag per type wat de handige grinders voor de zomer van 2022 zijn.

Tweedelige grinders

Bij een tweedelige grinder heb je een onder- en bovengedeelte. Een tweedelige grinder is klein en steek je zo in je zak. Met afmetingen van bijvoorbeeld 5 bij 2 cm en een lichte behuizing van aluminium is dit een ideale grinder voor als je hem vaak onderweg of buitenshuis wilt gebruiken. Voor wie nog kleiner wil, is er de kaart grinder. Deze heeft de grootte van een creditcard en is nog makkelijker mee te nemen. Omdat deze grinder geen opvangbakje heeft, gaat bij de meeste mensen de voorkeur naar de normale grinder uit.

Driedelige grinder

De driedelige grinder heeft als verschil ten opzichte van de tweedelige grinder een opvangbakje. Hier valt de wiet in als deze fijn genoeg is. Dit is handig en dient tegelijk als bewaardoosje. De afmetingen verschillen niet veel van een tweedelige grinder, maar door het opvangbakje zijn ze net wat hoger.

Vierdelige grinder

De vierdelige grinder heeft onder het opvangbakje een zogenaamde pollen kamer. Hiertoe worden thc-rijke deeltjes doorgelaten tijdens het malen. De hoogte van zo’n vierdelige grinder is, afhankelijk van het model, ongeveer 4 tot 7 cm. Je stopt deze grinder niet zomaar meer in je zak, maar als je thuis rookt of een tas meeneemt dan kun je deze prima gebruiken.

Meerdelige grinders

Meerdelige grinders bieden extra functionaliteit. Denk aan het malen en vermengen van tabak en wiet, een schenktuit om makkelijk je vloei te vullen of een extra pollen- en kiefkamer. De hoogte van deze grinders gaat richting de 7 centimeter. Deze grinders zijn ideaal om thuis te gebruiken, maar echt minder praktisch als je in de zomer buiten wilt roken. De meerdelige grinders behoren dus niet per se tot de meest handige grinders voor de zomer van 2022.

De beste grinders

Zoals je leest zijn er meerdere handige grinders voor de zomer van 2022. Je kunt het grinden van wiet of kruiden deze zomer naar een nieuw niveau tillen met de producten van merken als Black Leaf, Champ-High, Dreampeace, Greengo, Krush, Pensimple, SharpStone, Target, Thorinder van After Grow en V-Syndicate. Bij Apollyon kun je altijd een grinder vinden die past bij jouw gebruik. Als je nog geen grinder hebt, of je grinder een lange tijd geleden gekocht hebt dan is het zeker de moeite waard om eens met wat nieuws wiet te roken. Ongetwijfeld zal je er deze zomer veel plezier van hebben.

Apollyon; een assortiment voor iedereen

Van de beginnende roker of roker op een krap budget tot de echte cannabis connaisseur; met het assortiment van Apollyon slaag je zeker. Vanaf €4,95 koop je al een nieuwe grinder bij ons. De prijzen van handige grinders voor de zomer van 2022 lopen op tot boven de 100 euro, bijvoorbeeld voor een vierdelige gouden grinder! Of je nu een luxe design, een grappige grinder, of een natuurlijke, houten grinder zoekt; laat ons je inspireren. Met onze producten en ons wisselende assortiment willen we onze klanten altijd het beste bieden.

Vraag ons om advies

Apollyon is al sinds 2002 actief. In de afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een van de bekendste namen in Nederland op het gebied van de smart shop, headshop en rookshop. En niet zonder reden, want ons prachtige assortiment heeft alles wat je nodig hebt. Van wiet roken tot olie maken en van mushrooms kweken tot kant-en-klare truffels. Dit assortiment laat meteen zien hoe ver onze kennis van de producten gaat. Vraag ons gerust om advies om eens vrijblijvend je wensen door te nemen. Heb je momenteel een grinder waar je niet tevreden over bent? Of vraag je je af voor welke kruiden welke grinder het beste is? Neem dan gerust eens contact met ons op en maak kennis met onze specialisten.

Onze blog

Zoals we eerder al zeiden: de zomer van 2022 is een seizoen voor gezelligheid. Met de handige grinders voor de zomer van 2022 van Apollyon gaat dit zeker lukken. Kijk ook eens verder dan waar je naar op zoek bent, kijk naar wat je leuk vindt. Denk daarbij niet alleen in producten, maar ook aan het uitbreiden van je hobby. Op onze wiet blog vind je veel artikelen over CBD olie maken, hasj maken, wiet kweken en over onze producten. We leggen graag uit hoe je het meeste uit onze producten haalt. Zelfs over grinders vind je in onze blog al zo’n 7 artikelen. Lees dus zeker onze tips over je grinder gebruiken. Ook als je al jaren een grinder gebruikt, kan het zijn dat we nog nieuwe tips voor je hebben.

Winkelen bij Apollyon

In Google scoren we een 4,4/5 met ruim 300 reviews. Mensen waarderen ons ruime assortiment en advies, maar ook de relaxte vibe en onze mooie winkel wordt gewaardeerd. Je kunt bij ons online bestellen, vanaf 49 euro bieden we bovendien gratis verzending in Nederland en vanaf 100 euro ook over de grens. Je kunt ook onze winkel in Rotterdam bezoeken. Bekijk eerst vast ons aanbod van grinders en bedenk wat jij de meest handige grinders voor de zomer van 2022 vindt.