Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Stacker 4 - 100 caps

  • De Stacker 4 is een krachtige ephedra-vrije fatburner! Je stofwisseling wordt gestimuleerd, je heeft geen hongerig gevoel en hebt volop energie!
  • Deze variant differentieert zich van de andere Stackers doordat deze speciaal gericht is op het verliezen van veel kilo's op korte termijn
  • De sterke werking van deze Stacker is te danken aan de combinatie van onder andere groene thee, cafeïne, peper en Yerba mate
  • Deze componenten versterken elkaar en nemen het hongergevoel weg, ze stimuleren de vetverbranding net als ephedra, maar hebben een minder grote invloed op het hart en de bloedvaten
  • Inhoud: 100 capsules
Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 35,00
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
  • Leukste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro, 100 euro buiten Nederland

Beschrijving

Stacker 4 - 100 caps - Verhoogd metabolisme voor afvallen

De Stacker 4 is een krachtige ephedra-vrije fatburner! Je stofwisseling wordt gestimuleerd, je heeft geen hongerig gevoel en hebt volop energie! Deze variant differentieert zich van de andere Stackers doordat deze speciaal gericht is op het verliezen van veel kilo's op korte termijn.

De effecten van Stacker 4 Fatburner

De sterke werking van deze Stacker is te danken aan de combinatie van onder andere groene thee, cafeïne, peper en Yerba mate. Deze componenten versterken elkaar en nemen het hongergevoel weg, ze stimuleren de vetverbranding net als ephedra, maar hebben een minder grote invloed op het hart en de bloedvaten.

Ook hier is dus geen speciaal dieet nodig, maar gezond eten en vooral veel bewegen draagt wel bij aan een sneller resultaat. Dit hoeft niet moeilijk te zijn want Stacker 4 geeft veel energie: genoeg om je de hele dag door energiek van te voelen.

Gebruiksaanwijzing en dosering van Stacker 4

De gebruiksaanwijzingen voor de Stacker 4 zijn eenvoudig. Neem 1 capsule in met water na de maaltijd, niet meer dan 3 capsules per dag. Om de kans op bijwerking te verminderen kunt u bij het afslanken het on-off schema volgen: 5/6 weken gebruiken, 2/3 weken pauze, dan weer 5/6 weken, etc.

Ingrediënten

Elke capsule bevat de volgende ingrediënten: cafeïne (300 mg), eigen mengsel van 250 mg bestaande uit: groene thee extract (60% ADH), Yerba Maté (Ilex Paraguariensis bladeren), Guarana Extract (zaden), Capsicum Annuum extract (fruit), Kolanoot extract (Cola Acuminata, zaden), Ginseng extract (Eleuterococcus senticocus, wortel).

De capsule zelf is gemaakt van gelatine, anti-klontermiddel (magnesium stearaat, titanium dioxide), kleurstoffen (tartrazine, zonnegeel fcf).  

Inhoud: 100 capsules

Gerelateerde producten

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stacker 4 - 100 caps
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.