Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Happy caps Dance E 4 stuks New

geen
 • Dance-E is de allersterkste Happy Caps energizer. Deze formule brengt je in een langdurige staat van extase, zodat je onvermoeid de hele avond en nacht op de dansvloer kan staan
 • Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosering
 • Niet te gebruiken door minderjarigen en tijdens zwangerschap of wanneer u borstvoeding geeft
 • Niet gebruiken in combinatie met medicijnen, alcohol of andere stimulanten, wanneer u lijdt aan hoge bloeddruk, hart- of vaatziekten en/of aandoeningen aan de schildklier en/of lever, angstaanvallen, depressies of andere psychische problemen
 • Bij twijfel een arts consulteren
 • Stop direct het gebruik als u ongewenste bijwerkingen van dit product ervaart. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor cafeïne
 • Koel, droog en buiten bereik van jonge kinderen bewaren
 • Inhoud: 4 stuks
Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 9,50
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Voor 16:00 besteld, vandaag nog verstuurd!
 • Let op: drukte bij PostNL door de Coronacrisis zorgt soms voor wat langere levertijden!
 • Leukste assortiment van de Benelux
 • Winkel in Rotterdam
 • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

Happy Caps Dance E 4 stuks New

Dance-E is de allersterkste Happy Caps energizer. Deze formule brengt je in een langdurige staat van extase, zodat je onvermoeid de hele avond en nacht op de dansvloer kan staan.

Het is vooral de synergie tussen geranamine en theobromine die zorgt voor een extra krachtige buzz, waardoor je urenlang kunt blijven dansen.  

Met Dance-E hoef je nooit meer voortijdig naar huis, 1 à 2 capsules is voldoende voor effecten enigszins vergelijkbaar met XTC. De lichten en de muziek worden levendiger en intenser, je voelt je lekkerder, socialer en meer verbonden met de mensen om je heen.   Dance-E wordt met name aanbevolen voor bij het uitgaan, (dans)feesten en festivals.   Gebruik


Hoe gebruik je capsules Happy Caps Dance New

Neem 1 tot 2 capsules in met voldoende water, ongeveer 45 minuten voor het gewenste effect. Gebruik niet meer dan de maximale dosering van 2 capsules per 24 uur.


Samenstelling per 1 capsule:

- Dendrobium Nobile Extract

- cafeïne (50 mg)

- E959, magnesiumstearaat

- hydroxypropylmethylcellulose (vegacapsule)

 

Waarschuwing bij gebruik

Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosering. Niet te gebruiken door minderjarigen en tijdens zwangerschap of wanneer u borstvoeding geeft.

Niet gebruiken in combinatie met medicijnen, alcohol of andere stimulanten, wanneer u lijdt aan hoge bloeddruk, hart- of vaatziekten en/of aandoeningen aan de schildklier en/of lever, angstaanvallen, depressies of andere psychische problemen.

Bij twijfel een arts consulteren.

Stop direct het gebruik als u ongewenste bijwerkingen van dit product ervaart. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor cafeïne.

Koel, droog en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Happy caps Dance E 4 stuks New
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.