Happy caps Dance E 4 stuks New

geen

Happy caps Dance E 4 stuks. Dance-E is de allersterkste Happy Caps energizer. Deze formule brengt je in een langdurige staat van extase zodat je onvermoeid de hele avond en nacht op de dansvloer kan staan.

Inhoud: 4 stuks

 


 

 

 

Beschikbaarheid
Niet op voorraad
 € 9,50

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Neem contact op voor meer informatie over de voorraad status of kijk voor gerelateerde producten.

  • Grootste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

 

Happy caps Dance E 4 stuks. Dance-E is de allersterkste Happy Caps energizer. Deze formule brengt je in een langdurige staat van extase zodat je onvermoeid de hele avond en nacht op de dansvloer kan staan. Het is vooral de synergie tussen geranamine en theobromine die zorgt voor een extra krachtige buzz, waardoor je urenlang kunt blijven dansen.   Met Dance-E hoef je nooit meer voortijdig naar huis, 1 à 2 capsules is voldoende voor effecten enigszins vergelijkbaar met XTC. De lichten en de muziek worden levendiger en intenser, je voelt je lekkerder, socialer en meer verbonden met de mensen om je heen.   Dance-E wordt met name aanbevolen voor bij het uitgaan, (dans)feesten en festivals.   Gebruik

Neem 1 tot 2 capsules in met voldoende water, ongeveer 45 minuten voor het gewenste effect. Gebruik niet meer dan de maximale dosering van 2 capsules per 24 uur

 

Ingrediënten

Samenstelling per 1 capsule:

- Dendrobium Nobile Extract

- cafeïne (50 mg)

- E959, magnesiumstearaat

- hydroxypropylmethylcellulose (vegacapsule)

 

Waarschuwing Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosering. Niet te gebruiken door minderjarigen en tijdens zwangerschap of wanneer u borstvoeding geeft. Niet gebruiken in combinatie met medicijnen, alcohol of andere stimulanten, wanneer u lijdt aan hoge bloeddruk, hart- of vaatziekten en/of aandoeningen aan de schildklier en/of lever, angstaanvallen, depressies of andere psychische problemen. Bij twijfel een arts consulteren. Stop direct het gebruik als u ongewenste bijwerkingen van dit product ervaart. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor cafeïne. Koel, droog en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Happy caps Dance E 4 stuks New
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.