Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

De drukte bij PostNL door de Coronacrisis zorgt soms voor wat langere levertijden!

Happy caps Trip E 4 stuks

 • De meest psychedelische onder de Happy Caps
 • De Trip-E caps verruimen je bewustzijn en voeren je mee op een mystieke, meditatieve reis
 • Geschikt voor vegans
 • Gebruik middelen met een hallucinerende werking altijd onder veilige omstandigheden
 • Bevat kruiden, dus raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt
 • Inhoud: 4 stuks
Beschikbaarheid
Niet op voorraad
 € 10,95

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Neem contact op voor meer informatie over de voorraad status of kijk voor gerelateerde producten.

Voor 16:00 besteld, vandaag nog verstuurd!

Specificaties

Veelgenoemde effecten
Sociaal, visueel, filosofisch

Beschrijving

Happy caps Trip E 4 stuks

De meest psychedelische onder de Happy Caps. De Trip-E caps verruimen je bewustzijn en voeren je mee op een mystieke, meditatieve reis. De formule bevat guarana en Hawaiian Baby Woodrose. Dit laatste is een natuurlijke tryptamine dat intense, visuele hallucinaties geeft, gevolgd door een heerlijk relaxt gevoel.

Trip-E zorgt voor een visuele ontdekkingsreis waarin je tot nieuwe inzichten komt en een sterk gevoel van eenheid met het universum ervaart. Verken met Trip-E het oneindige van je eigen geest. Trip-E past perfect in een rustige setting, zodat niets je kan afleiden van de intense ervaring. De effecten per capsule zijn zwaarder dan van de andere Happy Caps.

Gebruik: Neem 1 tot 2 capsules in op een lege maag en met voldoende water, ongeveer 45 minuten voor het gewenste effect. Gebruik niet meer dan de maximale dosering van 2 capsules per 24 uur. Dosering wordt aangeraden op 1 capsule voor minder ervaren of gevoelige gebruikers.

Samenstelling per 1 capsule:

 • - hawaiian baby woodrose (275 mg)
 • - guarana (25 mg)
 • - calcium dioxide
 • - magnesiumstearaat
 • - hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule)

Let op: hallucinerende middelen neem je altijd in onder veilige omstandigheden. Dus niet op straat, in het verkeer, of in combinatie met alcohol, cannabis of drugs. Als je weinig ervaring met deze middelen hebt, is het verstandig mensen in je omgeving te hebben die je kunt vertrouwen. 


Waarschuwingen

Niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft, last hebt van hoge bloeddruk, diabetes, hart- of schildklierziektes, of moeilijkheden hebt bij het plassen vanwege een vergrote prostaat. Niet gebruiken in combinatie met alcohol, MAO-remmers of medicijnen.

Als je last blijft houden van spanningen, slapeloosheid, gebrek aan eetlust of misselijkheid kun je beter stoppen met het gebruik van dit product. Bij twijfel kun je het beste je huisarts raadplegen. Buiten bereik van kinderen houden.  

Verzendrestricties

Zorg er altijd voor dat het bestelde product legaal in het land waar je woont of verblijft. We kunnen dit product  helaas niet verzenden naar Australië, Hongarije, Ierland, Noorwegen en Verenigde Staten  

 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Happy caps Trip E 4 stuks
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.