Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Kratom Bali Extract 15x

  • Zeer krachtig gestandaardizeerd Kratom extract, voor gevorderde kratom gebruikers
  • Kratom Bali staat bekend om de kalmerende, rustgevende effecten met een tikkeltje euforie
  • Voor je eigen speciale rustgevende momentjes
  • Geen bereiding vereist en makkelijk in te nemen
  • Neem kratom altijd in onder veilige omstandigheden
  • Gebruik kratom niet te vaak, hooguit enkele keren per maand
Beschikbaarheid
Niet op voorraad
 € 14,95

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Neem contact op voor meer informatie over de voorraad status of kijk voor gerelateerde producten.

  • Leukste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

Kratom Bali Extract 15x

Dit is een extract van de Kratom Bali bladeren. Onder gebruikers is de Bali vooral bekend om de rustgevende en kalmerende effecten, met wat accentjes van euforie. Kratom extracten zijn geconcentreerder en krachtiger dan gedroogde bladeren en geschikt voor ervaren gebruikers.

Extracten van kratom maakt men door versnipperde gedroogde bladeren of bladeren in poedervorm gedurende lange tijd in water in te koken, tot er een dikke pasta overblijft. Het getal van 15 betekent dat er is doorgekookt tot er vijftien keer minder gewicht over is gebleven dan voor het koken. Met andere woorden: 15 gram gedroogde bladeren zijn gereduceerd tot 1 gram pasta. 

Dit wil overigens niet zeggen dat de effecten ook 15 keer sterker zullen zijn. Wat wel zo is, is dat je veel minder extract nodig hebt dan je aan gedroogde bladeren hoeft in te nemen. Hoeveel? Daar lees je hieronder meer over.  


Veilig doseren en omgaan met kratom extracten

Kratom extracten doseer je een stuk lager dan gedroogde of verpoederde bladeren. Als algemene richtlijn geldt dat je van extracten ééntiende van het gewicht inneemt van wat je gewend bent in te nemen bij gedroogde kratom bladeren.

Dus als 2 gram gedroogde bladeren doorgaans al effect hebben voor jou, dan doseer je 0,2 gram kratom extract. Vandaar dat extracten alleen geschikt zijn voor ervaren gebruikers die hun dosis kennen en ook ervaring hebben met dde effecten van kratom. 

Gebruik kratom verder altijd onder veilige omstandigheden, dus niet in het verkeer of in combinatie met andere middelen zoals alcohol, cannabis en drugs. Verder gebruik je kratom niet te vaak, niet meer dan enkele keren per maand. Hoewel het niet erg verslavend is wil je gewenning vermijden.

Verzendrestricties

Zorg er altijd voor dat het bestelde product legaal is in het land waar je woont of verblijft. We kunnen dit product  helaas niet verzenden naar Australië, Finland, Noorwegen en Thailand.

Specificaties

Werkzame stoffen
Mitragynine en vele anderen
Veelgenoemde effecten
Energiek en euforisch bij lage dosis
Geschikt voor
Ervaren gebruikers

Gerelateerde producten

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kratom Bali Extract 15x
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.