Speedy Chile Fast Version

geen
Speedy Chile (Fast Version) Royal Queen Seeds ~ Speedy Chile is een nieuwe vrouwelijke wietsoort met Fast Version eigenschappen die voor een verkorte bloeiperiode zorgen. Deze wietzaden komen voort uit een mix van Green Poison en Chile Indica en behoren tot de meer potentere wietsoorten.
 
 

 

Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 37,10
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
 • Grootste assortiment van de Benelux
 • Winkel in Rotterdam
 • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

 

Speedy Chile (Fast Version) Royal Queen Seeds ~ Royal Queen Seeds heeft een nieuwe snelbloeiende zaadsoort uitgebracht met bijzondere eigenschappen van favoriete cannabis soorten. Speedy Chile heeft een genetische achtergrond die bestaat uit 30% Sativa en 70% Indica waardoor een compacte, gelijkmatige groei ontstaat.   Door het combineren van een derde generatie autoflowering plant met een kloon, zijn eigenschappen ontstaan die de gefeminiseerde Speedy Chile uitermate geschikt maken voor zowel indoor als outdoor teelt. Bovendien zorgt deze kruising voor een volle smaak met een kalmerend effect.   Klasse wietplant De opperbeste Green Poison kloon staat bekend als klasse wietplant met sterke geneeskrachtige effecten waardoor deze wordt toegepast bij pijnbestrijding en als slaapopwekker. Bovendien staat Green Poison te boek als uitstekende eetlustopwekker. Deze krachtige medicinale eigenschappen heeft Speedy Chile overgenomen, met daarbij een oppende high wat deze plant ook uitstekend voor overdags geschikt maakt.   Deze snelle versie vrouwelijke wietzaden zorgen ervoor dat je binnen acht weken al kunt oogsten, wat Speedy Chile één van de meest snelle wietplanten maakt die er te koop zijn. Dit maakt deze snelbloeier een ideale plant voor de binnenkweker die de jaarlijke opbrengst aan wiettoppen wilt verhogen. De korte bloei zorgt immers voor meer oogsten per jaar.   Ideaal voor de beginnende en ervaren wietkweker Doordat de plant een makkelijke groeier is die weinig onderhoudt vereist, zullen beginnende kwekers deze soort zeer op prijs stellen. Ervaren telers kunnen trachten het optimale eruit te halen door het toedienen van de juiste voedingsstoffen in de meest ideale klimaatomstandigheden.   Opbrengst Binnenshuis levert Speedy Chile een compacte plant op die met een lengte van 50 tot 100 centimeter klein van formaat blijft. Dat maakt deze soort ideaal voor het telen in een kleine kweektent of -kast. Indoor marihuana kwekers kunnen een opbrengst van 525 gram per vierkante meter verwachten.   Buitenshuis kunnen de toppen van deze snelbloeier al begin september geoogst worden, want Speedy Chile sneller maakt dan menige andere wietplant. Een groot voordeel is dus dat de soort nog voor de natte herfstperiode aanbreekt volgroeid is, waardoor de kans op schimmel aanzienlijk wordt verkleind. Outdoor kwekers kunnen opbrengsten van 500 gram per plant behalen.   Het hoge THC-gehalte van 16%, tesamen met een vrij laag CBD-gehalte zorgen voor een ideale high die tegelijkertijd mild, kalmerend en euforisch aanvoelt. Een ideale soort voor ieder moment van de dag!   Eigenschappen
 • THC: 16%
 • CBD: Laag
 • Opbrengst binnen: 475-525gr m2
 • Opbrengst buiten: 450-500 grams per plant dried
 • Hoogte binnen: 60 - 100 cm
 • Hoogte buiten: 130 - 160 cm
 • Bloeitijd: 6 weeks
 • Oogstmaand: September
 • Genetische achtergrond: Green Poison x Chile Indica's
 • Type: Sativa: 30% Indica: 70%
 • Effect Ontspannend en volle smaak
Verzendrestricties  Zorg er altijd voor dat het bestelde product legaal is in het land waar je woont of verblijft. We kunnen dit product helaas niet verzenden naar Australië, Brazilië, Bulgarije, Finland, Noorwegen, Portugal, Roemenië, Verenigde Staten en Zwitserland.  

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Speedy Chile Fast Version
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.