Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Microdosering

Microdoseren in de Smartshop van Apollyon

In onze Smartshop hebben wij vanaf nu meerdere mogelijkheden om mee te microdoseren. Dit "microdosing" met LSD, paddo's en magic mushrooms wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit.

Dit is vooral te danken aan het boek "The Psychedelic Explorer's Guide" uit 2011 van de Amerikaanse dokter James Fadiman. De auteur legt in dit boek uit hoe je verantwoord kunt trippen, micro doseren, een psychedelics coach kunt worden en welke effecten je met microdosering kunt bereiken.

De hoogte van de dosis is belangrijk

In de praktijk microdoseer je door ééntwintigste tot ééntiende in te nemen van de dosis die nodig is om van te gaan hallucineren.

Bij magic truffels komt neer op tussen de 0,5 en de 1,5 gram, waarbij je met 0,5 gram begint. Soms is minder dan deze dosis al genoeg. Belangrijk is hierbij hoe je je voelt. Trippy effecten mogen absoluut niet!

Het gaat niet om Hallucineren, maar om andere effecten

Waarvoor doe je het dan wel? Volgens Fadiman om er effectiever van te worden in je werk. Verreweg de meeste gebruikers vinden dat ze er creatiever, positiever en geconcentreerder van worden. 

In onze Smartshop vind je drie mogelijkheden om zelf met microdoseren aan de slag te gaan. Je kunt zelf magische paddenstoelen gaan kweken uit onze paddo grow kits, magic truffels in de koelkast houden, of hier een speciaal microdosering setje proberen!

De voordelen van kant- en klare Microdosing setjes

De McMicrodose heeft als grootste voordelen het grote gebruiksgemak bij micro dosing en het feit dat de juiste truffels al voor je zijn uitgekozen. 

Zo is de inhoud verdeeld over meerdere luchtdichte pakjes, zodat ze langer goed blijven in de koelkast. Je maakt immers alleen open wat je gaat gebruiken!

Wil je meer weten over dit fenomeen, zoek je een algemeen microdoserings protocol en wil je weten wie zeker niet moeten microdoseren? In onze blog post "Microdoseren met Magic Truffels uit de Smartshop" lees je hier meer over!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.