Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Paddo's - kweeksets

Paddo kweeksets kopen? Hier vind je  grow kits met handleiding om thuis eenvoudig je eigen magische shrooms te kweken 

Kweeksets voor magische paddo's koop je bij onze online Smart Shop. Kies je favoriet uit ons online smartshop assortiment, zodat je op makkelijke wijze thuis zelf je eigen magische paddenstoelen kunt kweken! In elke grow kit zit een handleiding of gebruiksinstructie en voor jouw gemak hebben we deze ook in de productomschrijving opgenomen!

Wij hebben de beste en populairste kweeksets voor magic mushrooms op voorraad 

Je bestelt in onze Smartshop de beste en meest populaire kweeksets voor magic mushrooms!

Deze complete growsets bevatten alle ingrediënten om je vertrouwde, geestverruimende paddenstoelen te laten groeien waardoor je binnen korte tijd in hogere sferen zult raken.

Enkele van de meest populaire paddo growkits uit ons assortiment zijn de Mc Kennaii, Mexican All in One, de Golden Teacher en zowel Ecuadorian als Colombian All in One

De voordelen van Kweeksets of growkits voor Magische Paddenstoelen

Het grootste voordeel van een kweekset is de hoge opbrengst in verhouding tot de prijs. Je krijgt 400 tot 600 gram magische paddenstoelen uit de meeste Growkits of kweeksets van 1200 cc die wij in het assortiment hebben. 

Het tweede voordeel is smaak en textuur. In tegenstelling tot truffels zijn paddenstoelen zacht en makkelijk te kauwen, terwijl de smaak ook minder sterk is. 

Een nadeel is dat het ongeveer 4 weken duurt, voordat je van je oogst kunt genieten, dus moet je je trip goed van tevoren plannen. Maar als je dat doet, is een Grow Kit in alle opzichten zeker de moeite waard!

De hallucinerende en spirituele eigenschappen van magische paddo's

Naast de bekende psychedelische werking die de paddo's veroorzaken, wijzen steeds meer wetenschappelijke studies uit dat deze verrassende shrooms in bepaalde situaties misschien ook wel een helende werking kunnen bieden.

In ons smartshop assortiment kun je een keuze maken uit  growkits voor verschillende soorten magic mushrooms of magische paddenstoelen.

In onze Smartshop bestel je ze heel eenvoudig en krijg je ze snel en discreet geleverd!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.