Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Fantasia Truffels

  • Waan jezelf voor enkele uren verloren in de wereld van je eigen fantasie!
  • De Psilocybe fantasia staat bekend om z'n sterke 'mindblowing' visuals en het veroorzaken van bizarre en originele denkpatronen
  • Deze soort heeft een milde tot medium sterkte
  • De eerste effecten van Psilocybe fantasia zijn al merkbaar vanaf 5 gram verse truffels
  • Lees de bijsluiter in de verpakking en gebruik truffels altijd onder veilige omstandigheden
Beschikbaarheid
Niet op voorraad
 € 14,95

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Neem contact op voor meer informatie over de voorraad status of kijk voor gerelateerde producten.

  • Leukste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro, 100 euro buiten Nederland

Beschrijving

Fantasia Truffels 15gr, Psilocybe fantasia - Mayan Magic

Vergeleken met onze andere Magic Truffels is de sterkte van Fantasia Truffels 15gr mild tot medium te noemen. De effecten van Psilocybe fantasia zijn bij een lage dosering van 5 gram al zeer duidelijk merkbaar. Vanaf 10 gram begint het een redelijke trip te worden en bij 15 gram krijg je de 'full experience'.

In de Smartshop van Apollyon koop je de beste paddo's en truffels!

Gebruiksinstructies voor Fantasia Truffels

Je kan van Magic Truffels thee zetten of ze simpelweg gewoon opeten. Als je er thee van zet; laat de Magic Truffels dan voor een minuut of 20 trekken in warm water (niet laten koken!). Een theesmaakje kan voor sommige mensen erg fijn zijn, aangezien dit de smaak die veel mensen niet lekker vinden voor een groot gedeelte maskeert.

Als je ze opeet, zorg er dan voor dat je heel goed kauwt. Dit zorgt ervoor dat de psilocybine en psilocine beter in je lichaam wordt opgenomen. Tevens zal je maag er wat makkelijker mee kunnen omgaan en zal de misselijkheid die sommige mensen ervaren aan het begin van de trip een stuk minder zijn.

De psilocybine en psilocine zal z'n werk beginnen te doen binnen 15 -30 na inname. De sterkste effecten treden op na een uur of 2. De totale ervaring zal duren tussen de 3 en 6 uur. 

Verzendrestricties

Zorg er altijd voor dat het bestelde product legaal is in het land waar je woont of verblijft. We kunnen dit product  helaas niet verzenden naar Australië, Brazilië, Canada, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Ierland, Italië, Japan, Kroatië, Mauritius, Mexico, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Portugal, Rusland, Réunion Eiland, Slovenië, Slowakije, Spanje, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Zweden en Zwitserland.

Specificaties

Werkzame stoffen
Psilocybine
Sterkte
Mild tot medium
Veelgenoemde effecten
Visueel, filosofisch
Geschikt voor
Beginners en ervaren gebruikers

Gerelateerde producten

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fantasia Truffels
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.