Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Hawaiian baby woodrose zaden (Argyreia nervosa)

  • De zaden van de Argyreia nervosa klimop bevatten een hoog percentage LSA, een stof met een lange sjamanistische historie die een krachtige psychedelische ervaring opwekt
  • Neem 4 tot 5 zaden voor een visionaire ervaring van circa 8 uur
  • Gebruik middelen met een hallucinerende werking altijd onder veilige omstandigheden
  • Raadpleeg altijd eerst een arts als je medicijnen gebruikt en daarnaast een kruidensupplement wil gebruiken 
Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 6,50
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
  • Leukste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro, 100 euro buiten Nederland

Beschrijving

Hawaiian Baby Woodrose zaden (Argyreia nervosa)

De zaden van de Argyreia nervosa klimop bevatten een hoog percentage LSA, een stof met een lange sjamanistische historie die een krachtige psychedelische ervaring opwekt. Neem 4 tot 5 zaden voor een visionaire ervaring van circa 8 uur. 

Effecten Hawaiian Baby Woodrose zaden

LSA verruimt het bewustzijn op een manier die overeenkomt met andere tryptamine hallucinogenen. Misselijkheid en andere maagklachten komen vrij vaak voor na inname van Hawaiian baby woodrose, niet veroorzaakt door de LSA maar door andere stoffen in de zaden. Sommige gebruikers kiezen er daarom voor om de LSA uit de zaden te extraheren.  


Hoe gebruik je deze zaden

verwijder nog aanwezige schilletjes en maak de zaden zo fijn mogelijk met een mes of schaar. Ze kunnen ook met een koffiemolen vermalen worden. 

Doe de vermalen zaadjes in een kopje en giet er wat heet maar niet kokend water overheen. Laat dit minstens 1½ uur staan voordat je het zeeft. Drink eerst de vloeistof op, liefst op een lege maag, en eet een half uur later de pulp op (of gooi dit gewoon weg).  

Let op: gebruik middelen met een hallucinerende werking altijd onder veilige omstandigheden. Dus niet in het verkeer, op straat, of in combinatie met cannabis, alcohol of drugs. Als je weinig ervaring hebt met deze middelen, is het verstandig iemand erbij te hebben die je kunt vertrouwen.  

Waarschuwing: dit is een kruidensupplement. Raadpleeg altijd eerst een arts als je medicijnen gebruikt en daarnaast ook kruidensupplementen wil innemen. 

Verzendrestricties

Zorg er altijd voor dat het bestelde product legaal is in het land waar je woont of verblijft. We kunnen dit product  helaas niet verzenden naar Australië, Brazilië, Noorwegen, Réunion Eiland en de Verenigde Staten.

Specificaties

Werkzame stoffen
LSA
Veelgenoemde effecten
Sociaal, visueel, filosofisch

Gerelateerde producten

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hawaiian baby woodrose zaden (Argyreia nervosa)
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.