Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Terpenenolie Profielen

6 producten

12 24 36

6 producten

12 24 36

Terpenenolie Cannabis Profielen - Terpeenprofielen uit Cannabis in Olijfolie - 100% Natuurlijk en Biologisch!

De Terpenenolie Profielen van Cibiday zijn allemaal al verdund in biologische olijfolie tot een gehalte van 2,5% aan terpenen. Dit maakt ze veilig om rechtstreeks in te nemen, zonder ze eerst vooraf te verdunnen.

Handig om te combineren met hennepextracten zoals CBD olie, CBG olie of pasta, maar natuurlijk ook geschikt voor je eigen THC-rijke wietolie!

Terpenen zijn namelijk vluchtige stoffen die makkelijk uit de bloemtoppen van hennep en wiet verdampen tijdens het verwerken. 

Dankzij de Terpenenolie Profielen van enkele bekende wietsoorten zoals Super Lemon Haze, Pineapple Express en generieke Indica- en Sativa profielen, vul je ze eenvoudig weer aan!

Je kunt ook experimenteren met eventuele interactie-effecten tussen je eigen wietolie en deze cannabis terpenenprofielen.

Let wel op dat in olie verdunde terpenenprofielen niet geschikt zijn om te dabben, omdat de olie zal verbranden met een onaangename rook tot gevolg.

Bekijk ons aanbod aan voorverdunde cannabis profielen en koop ze makkelijk online, of in onze winkel in Rotterdam! Onze levering is altijd snel en betrouwbaar. 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.