Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Autoflowering

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cibiday Seeds heeft de autoflowering wiet zaadjes van klassieke cannabis rassen met heerlijke smaken, aroma's en gebalanceerde effecten

Onze collectie autoflowering wietzaden van Cibiday Seeds bevat de autoflowering versies van klassieke wietsoorten met veelal zoetige, bloemige, fruitige aroma's en smaken, zoals de autoflowering Gelato, Zkittlez auto en Girl Scout Cookies auto.

Bovendien zijn hebben deze rassen allemaal de fijne gebalanceerde effecten van hun reguliere ouders geërfd, wat ze geschikt maakt voor vrijwel alle situaties, voor overdag en 's avonds, inclusief het telen voor mediwiet!  

Cibiday Seeds maakt het thuis telen van je eigen wiet heel makkelijk met de collectie autoflower wietzaden van hoge kwaliteit

In tegenstelling tot reguliere gefeminiseerde wietzaden, hebben autoflower gefeminiseerde cannabis zaden geen lichtcyclus nodig om tot bloei over te gaan.

Dit is goed nieuws, omdat het in het Nederlandse klimaat heel moeilijk is aan outdoor teelt te doen. Dus geen investeringen in dure lichtinstallaties om een lichtcyclus na te bootsen, maar gewoon planten en na een vaste periode oogsten. Wel zo makkelijk!

Autoflowering cannabissoorten komen tot stand door bestaande, gefeminiseerde rassen te kruisen met de Ruderalis cannabis variëteit, die oorspronkelijk in Rusland voorkomt: een klimaat met korte zomers, waar planten heel snel moeten bloeien om zich voort te kunnen planten. Daarom hebben alle autoflowering cannabis rassen Ruderalis-genetica. 

Alle autoflowering wietrassen zijn wat kleiner, maar deze zijn zeker de moeite waard

Omdat ze automatisch vrij snel tot bloei overgaan, blijven autoflowering marihuanarassen in de regel kleiner dan de reguliere rassen en hebben ze kleinere opbrengsten. Bovendien zijn de THC-gehaltes iets lager. Daartegenover staan de korte bloeitijden en het grote kweekgemak!

Maar nog steeds hoog genoeg om van de heerlijke effecten te kunnen genieten! En de aangename smaken en aroma's van de oorspronkelijke rassen zijn in de autoflowering rassen van Cibiday Seeds allemaal intact gebleven.

Dus wil je goede autoflowering wietzaadjes kopen van klassiekers en makkelijk en snel je eigen wiet oogsten? Neem dan gauw een kijkje in het autoflowering assortiment van Cibiday Seeds! Er is qua smaken en effecten voor iedereen iets te vinden. Bovendien is online bestellen bij Seed Shop Apollyon altijd makkelijk, terwijl de levering snel en discreet is.

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.