Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

De collectie Autoflowering wietzaden van Cibiday Seeds - maak het jezelf makkelijk

5 producten

12 24 36

5 producten

12 24 36

Cibiday Seeds maakt het thuis telen van je eigen wiet heel makkelijk met de brede collectie autoflowering wietzaden

In tegenstelling tot reguliere gefeminiseerde wietzaden, hebben autoflowering gefeminiseerde cannabis zaden geen lichtcyclus nodig om tot bloei over te gaan.

Dit is goed nieuws, omdat het in het Nederlandse klimaat heel moeilijk is aan outdoor teelt te doen. Dus geen investeringen in dure lichtinstallaties om een lichtcyclus na te bootsen, maar gewoon planten en na een vaste periode oogsten. Wel zo makkelijk!

Autoflowering cannabissoorten komen tot stand door bestaande, gefeminiseerde rassen te kruisen met de Ruderalis cannabis variëteit, die oorspronkelijk in Rusland voorkomt: een klimaat met korte zomers, waar planten heel snel moeten bloeien om zich voort te kunnen planten. Daarom hebben alle autoflowering cannabis rassen Ruderalis-genetica. 

Cibiday Seeds heeft de autoflowering versies van klassieke cannabis rassen met heerlijke smaken, aroma's en gebalanceerde effecten

In onze collectie autoflowering marihuanazaden van Cibiday Seeds hebben wij de autoflowering versies gekozen van klassieke wietsoorten met veelal zoetige, bloemige, fruitige aroma's en smaken. Bovendien zijn hebben deze rassen allemaal de fijne gebalanceerde effecten van hun reguliere ouders geërfd, wat ze geschikt maakt voor vrijwel alle situaties, voor overdag en 's avonds, inclusief het telen voor mediwiet!  

Autoflowering wietrassen zijn wat kleiner, hebben kleinere opbrengsten en iets lagere THC-gehaltes, maar zeker de moeite waard

Omdat ze automatisch vrij snel tot bloei overgaan, blijven autoflowering marihuanarassen in de regel kleiner dan de reguliere rassen en hebben ze kleinere opbrengsten. Bovendien zijn de THC-gehaltes iets lager. Maar nog steeds hoog genoeg om van de heerlijke effecten te kunnen genieten! En de aangename smaken en aroma's van de oorspronkelijke rassen zijn allemaal intact gebleven.

Wil je makkelijk en snel je eigen wiet oogsten? Neem dan gauw een kijkje in het autoflowering assortiment van Cibiday Seeds! Er is qua smaken en effecten voor iedereen iets te vinden. Bovendien is online bestellen bij Apollyon altijd makkelijk, terwijl de levering snel en discreet is.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.