Joint Rollen

7 producten

12 24 36

7 producten

12 24 36

Joint Rollen, draai de perfecte blow!

Handigheidjes die het rollen van een joint vergemakkelijken. Ideaal voor zowel de onervaren als de ervaren blower, want soms heb je nou eenmaal behoefte aan de allermakkelijkste manier. Geen gedoe, just relax!

Joints draaien wordt een makkie

In onze rookshop kun je hele handige jointrollers kopen waarin je een vloeitje schuift, een tip in plaatst en de verkruimelde wiet of mix in verspreidt. Wanneer je het draaigedeelte heen en weer rolt, wordt de joint vanzelf dichtgedraaid. Verder bieden we allerlei gadgets aan waarmee het draaien van een joint een makkie voor iedereen wordt.

Vliegensvlug de allermooiste blow

Zo zijn er makkelijke rollmates in de vorm van een pijp of als sleutelhanger verkrijgbaar waar je een vloeitje omheen kan rollen waardoor je een cone hebt gemaakt die je weer heel simpel kun vullen zodat je vliegensvlug de allermooiste blow in elkaar heb gezet.

Onze rookshop biedt gemak

En wat te denken van de rolling stations, waar zelfs je vloeitje voor je wordt vastgehouden door een wel heel vriendelijk wietblad. Tja, bij Apollyon kan nou eenmaal alles, nou ja bijna alles dan!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.