Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Morning Glory zaden (Ipomoea tricolor)

  • Morning Glory zaadjes bevatten LSA, een sjamanistisch entheogeen dat een meditatieve, introspectieve en visionaire bewustzijnstoestand opwekt
  • Op een relatief lege maag treden de eerste effecten na een uur op
  • De gehele ervaring duurt tussen de 6 en 10 uur
  • Maar het is ook een prachtige plant voor in de tuin
  • Gebruik middelen met een hallucinerende werking altijd onder veilige omstandigheden
Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 5,95
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Voor 16:00 besteld, vandaag nog verstuurd!
  • Leukste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro, 100 euro buiten Nederland

Beschrijving

Morning Glory zaden (Ipomoea tricolor)

Morning Glory zaadjes bevatten LSA, een sjamanistisch entheogeen dat een meditatieve, introspectieve en visionaire bewustzijnstoestand opwekt, maar het is ook een prachtige plant voor in de tuin.

Gebruik van Morning Glory zaden

Op een relatief lege maag (probeer 4 à 6 uur van tevoren niet te eten) treden de eerste effecten ongeveer een uur na inname op. De gehele ervaring duurt tussen de 6 en 10 uur. Misselijkheid komt vaak voor, met name tijdens de eerste stadia van de ervaring.  

Er zijn twee manieren om misselijkheid te minimaliseren. Men kan de zaadjes fijnmalen en ongeveer een half uur in water laten weken, waarna de vloeistof opgedronken wordt. Een andere manier is de zaadjes te laten ontkiemen door ze 3 tot 4 dagen vochtig te houden (vervang regelmatig het water), waarna het witte gedeelte uit de schil wordt gehaald en opgegeten.  

Men kan ook de zaden proberen te eten zonder ze eerst te laten ontkiemen, maar dit is geen prettige manier om de werkzame bestanddelen te consumeren.  

Een lichte werking wordt ervaren wanneer je 50 tot 100 zaden (of 1,5 tot 3 gram) consumeert, terwijl inname van 250 tot 400 zaden (6 tot 10 gram) een zeer krachtige trip geeft.  

Cultivatie van Morning Glory

Leg de zaden in een laagje water en laat ze een dag weken. Doe de zaden dan in de grond, bij voorkeur op een zonnig plekje.

Morning Glory planten hebben de neiging alle kanten op te groeien, dus zorg ervoor dat je ze op een plek zaait waar ze andere planten niet kunnen beschadigen en vrijelijk kunnen klimmen, bijvoorbeeld naast een hek. Geef de planten regelmatig water, vooral in de zomer.  

De Morning Glories hebben grote hartvormige bladeren en vormen ontzettend mooie trompetvormige bloemen. De bloemen kunnen allerlei kleuren hebben, van wit tot rood en van paars tot blauw. De planten groeien snel en al binnen zes weken zullen de eerste bloemen verschijnen. Wanneer de bloemen verschrompelen en loslaten worden er ronde zaaddozen gevormd. Oogst deze zaaddozen niet te vroeg, anders zullen de zaden nog wit zijn in plaats van donkerbruin of zwart.  


Let op: gebruik middelen met een hallucinerende werking altijd onder veilige omstandigheden. Dus niet in het verkeer, op straat, of in combinatie met cannabis, alcohol of drugs. Als je weinig ervaring hebt met deze middelen, is het verstandig iemand erbij te hebben die je kunt vertrouwen.  

Verzendrestricties

Zorg er altijd voor dat het bestelde product legaal is in het land waar je woont of verblijft. We kunnen dit product  helaas niet verzenden naar Australië, Brazilië, Noorwegen, Réunion Eiland en de Verenigde Staten.

Specificaties

Werkzame stoffen
LSA
Veelgenoemde effecten
Sociaal, visueel, filosofisch

Gerelateerde producten

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Morning Glory zaden (Ipomoea tricolor)
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.