Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Kaart grinders

2 producten

12 24 36

2 producten

12 24 36

Kaart Grinders, in formaat credit card!

Wil je een grinder kopen die je meeneemt tussen je passen? Met deze uiterst dunne grinders heb je nooit meer uitpuilende zakken van al je blowers benodigdheden die je overal mee naar toe sleept.

Deze geniale crushers zijn namelijk even dun als een credit card. Ze passen heel makkelijk in je broekzak of portemonnee waardoor je dus overal waar je heen gaat je wiet kunt verkruimelen.

Hoe werkt de credit card grinder?

Het gebruik van deze kaart grinders is heel eenvoudig. Je wrijft met de wiettop over het rasp gedeelte waarna deze in kleine stukjes wordt gemalen. Wanneer je rookwaar fijn is gemaakt, kun je heel makkelijk de kruimels met het kaartje op een hoopje vegen waarna je het eenvoudig kunt opscheppen en je joint ermee vullen. Wanneer je de wiet wil vermengen met tabak, kun je met de zijkant van de kaart de sigaret over de lengte doorsnijden. 

Gemak en veel voordelen

Na het vullen schuif je het kaartje onder het vloeitje zodat je de gevulde vloei heel handig kunt oppakken. Hierna kun je met de zijkant van de credit card grinder de wiet gelijkmatig over het vloeitje verdelen waarna je het kunt dichtrollen.

De credit card grinders zijn in allerlei mooie of grappige afbeeldingen te koop en worden geleverd in een handig hoesje om beschadiging te voorkomen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.