Happy Caps Lounge E 4 stuks

geen

Happy caps Lounge E 4 stuks. De Lounge-E dankt zijn naam aan het feit dat je er even rustig bij wilt gaan chillen. De capsules bevatten Mitragyna speciosa extract. Dit staat beter bekend als Kratom, een psychoactief kruid afkomstig uit Azië dat zowel ontspannend als stimulerend kan werken. Het heeft een positief effect op je gesteldheid en humeur, je voelt je aangenaam kalm en kan zo makkelijker de alledaagse zorgen van je af zetten.

.

 

Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 9,95
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
  • Grootste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

Happy Caps Lounge E 4 stuks ~  Het grote voordeel van Lounge-E ten opzichte van andere ontspannende middelen is dat je er niet uitsluitend loom van wordt. Het verlicht stress en ontspant maar kan je tegelijkertijd ook gestimuleerd en energiek laten voelen, zodat je ondanks het relaxte gevoel toch zin kan hebben om iets te doen.

Van alle Happy Caps geeft Lounge-E het meest rustgevende effect. Niet bedoeld voor op een party, maar wel voor een avondje thuis op de bank, alleen, met je geliefde of met een klein groepje vrienden. Gebruik Neem 1 tot 2 capsules in op een lege maag en met voldoende water, ongeveer 45 minuten voor het gewenste effect. Gebruik niet meer dan de maximale dosering van 2 capsules per 24 uur.

 

Ingredienten

1 capsule bevat::

- mitragyna speciosa extract

- theobromine,

- magnesiumstearaat

- calcium dioxide

- hydroxypropylmethylcellulose (vegacapsule)

 

Waarschuwing Niet voor minderjarigen. Dit is een natuurlijk voedingssupplement. Niet te gebruiken in combinatie met MAO-remmers, zwangerschap, medicijnen en alcohol. Raadpleeg uw huisarts in geval van twijfel. Aanbevolen dosering niet overschrijden.  

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Happy Caps Lounge E 4 stuks
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.