Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

De drukte bij PostNL door de Coronacrisis zorgt soms voor wat langere levertijden!

Cactus Zaden San Pedro Peruvian Torch

  • Peruvian Torch (Trichocereus Peruvianus) zaden zijn kiemkrachtig en daarom uitstekend geschikt om te kweken
  • De zaden groeien heel langzaam en het duurt meerdere jaren voordat je ze kunt oogsten
  • Inhoud: 100 zaden 
  • Bevat doorgaans lagere concentraties mescaline dan de San Pedro (Echinopsis pachanoi)
  • Effecten van de werkzame stof mescaline zijn volgens kenners vergelijkbaar met die van LSD en psilocybine 
  • Gebruik hallucinerende middelen altijd onder veilige omstandigheden
Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 13,95
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Voor 16:00 besteld, vandaag nog verstuurd!
  • Leukste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

Cactus Zaden San Pedro Peruvian Torch (Trichocereus Peruvianus)

Peruvian Torch (Echinopsis Peruviana ofTrichocereus Peruvianus) zaden zijn kiemkrachtig en daarom uitstekend geschikt om te kweken. De zaden groeien heel langzaam. Het duurt meerdere jaren voordat ze geoogst kunnen worden. Deze cactussoort is verwant aan de San Pedro (Echinopsis pachanoi), maar bevat doorgaans lagere concentraties van de werkzame stof Mescaline. 

Groei instructies San Pedro Peruvian Torch

Gebruik een kweekkast. Vul plastic bakjes (5 cm) met gesteriliseerde aarde, leg de zaadjes op de aarde en druk zachtjes aan. Zet de bakjes in een laagje eerder gekookt water en wacht totdat de aarde aan het oppervlak vochtig wordt. Haal de potjes eruit en bedek ze met plastic folie.

Over de temperatuur. Optimale temperatuur in dit stadium is tussen 18°C en 23°C. Na een paar dagen tot weken zullen groene baby cactussen ontstaan. Na zo'n 4 weken kun je beginnen met afharden. Prik 2 gaatjes in de folie en vervolgens om de dag nog 2. Je kan het plastic weghalen als er onder het folie net zo'n atmosfeer heerst als erbuiten.

Bewatering. Water geven met gekookt water of regenwater. Niet laten uitdrogen, maar ook niet te veel water geven. Na een jaar kun je ze eventueel verpotten, wees erg voorzichtig met het pen worteltje. Als de cactussen geel worden hebben ze meer licht nodig, worden de cactussen rood dan hebben ze minder water nodig. Buiten bereik van kinderen houden!  

Ingrediënten. Het belangrijkste alkaloïde van de Peruvian Torch cactus is mescaline (3,4,5- trimethoxy-B-phenethylamine).    

Veilig gebruik. hallucinerende middelen neem je altijd in onder veilige omstandigheden. Dus niet op straat, in het verkeer, of in openbare parken en dergelijke. Het is vooral belangrijk mensen om je heen te hebben die je kunt vertrouwen en die op je letten, als je voor het eerst een cactus, paddo of truffel gaat gebruiken. 

Verzendrestricties

De San Pedro Peruvian Torch is legaal in Nederland. Als je van buiten Nederland bestelt, ben je zelf verantwoordelijk na te gaan of het gebruik en het bezit van deze cactus legaal zijn in het land waarin je woont.  

Zorg er dus altijd voor dat het bestelde product legaal is in het land waar je woont of verblijft. We kunnen dit product  helaas niet verzenden naar Noorwegen en de Verenigde Staten.

Specificaties

Veelgenoemde effecten
Vergelijkbaar met LSD
Geschikt voor
Beginners en ervaren gebruikers
Werkzame stoffen
Mescaline

Gerelateerde producten

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cactus Zaden San Pedro Peruvian Torch
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.