Cactus Zaden San Pedro Achuma

geen
  • Achuma (Trichocereus bridgesii) zaden zijn levensvatbaar en daarom uitstekend geschikt om te kweken
  • De zaden groeien heel langzaam en het duurt meerdere jaren voordat ze geoogst kunnen worden
  • Inhoud: 100 zaden 
  • De werkzame stof mescaline heeft volgens velen vergelijkbare effecten als LSD en psilocybine 
  • Gebruik hallucinerende middelen altijd onder veilige omstandigheden
Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 13,95
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
  • Grootste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Specificaties van Cactus Zaden San Pedro Achuma

Veelgenoemde effecten
Vergelijkbaar met LSD
Werkzame stoffen
Mescaline
Geschikt voor
Beginners en ervaren gebruikers

Beschrijving

Cactus Zaden San Pedro Achuma (Trichocereus bridgesii)

Achuma (Trichocereus bridgesii) zaden zijn levensvatbaar en daarom uitstekend geschikt om te kweken. De zaden groeien heel langzaam. Het duurt meerdere jaren voordat ze geoogst kunnen worden.

Groei instructies San Pedro Achuma

Gebruik een kweekkast. Vul plastic bakjes (5 cm) met gesteriliseerde aarde, leg de zaadjes op de aarde en druk zachtjes aan. Zet de bakjes in een laagje gekookt water en wacht totdat de aarde aan het oppervlak vochtig wordt. Haal de potjes eruit en bedek ze met plastic folie.

Temperatuur bij het groeien. Optimale temperatuur in dit stadium is tussen 18°C en 23°C. Na een paar dagen tot weken zullen groene baby cactussen ontstaan. Na zo'n 4 weken kun je beginnen met afharden. Prik 2 gaatjes in de folie en vervolgens om de dag. Je kan het plastic weghalen als er onder het folie net zo'n atmosfeer heerst als erbuiten.

Bewatering. Water geven met gekookt water of regenwater. Niet laten uitdrogen, maar ook niet te veel water geven. Na een jaar kun je ze eventueel verpotten, wees erg voorzichtig met het pen worteltje. Als de cactussen geel worden hebben ze meer licht nodig, worden de cactussen rood dan hebben ze minder water nodig.

Buiten bereik van kinderen houden!  

Ingrediënten: Het belangrijkste alkaloïde van de Achuma cactus is mescaline (3,4,5- trimethoxy-B-phenethylamine). Trichocereus bridgesii bevat als enige Mescaline Cactus natuurlijke MAO-remmers.  

Veilig gebruik. hallucinerende middelen neem je altijd in onder veilige omstandigheden. Dus niet op straat, in het verkeer, of in openbare parken en dergelijke. Het is vooral belangrijk mensen om je heen te hebben die je kunt vertrouwen en die op je letten, als je voor het eerst een cactus, paddo of truffel gaat gebruiken. 

Verzendrestricties

De San Pedro Achuma is legaal in Nederland. Als je van buiten Nederland bestelt, ben je zelf verantwoordelijk na te gaan of het gebruik en het bezit van deze cactus legaal zijn in het land waarin je woont.  

Zorg er daarom altijd voor dat het bestelde product legaal is in het land waar je woont of verblijft. We kunnen dit product  helaas niet verzenden naar Noorwegen en Verenigde Staten.

       

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cactus Zaden San Pedro Achuma
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.