Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Olie Rigs

Olie Rigs - Wax Bongs

In ons uitgebreide BHO assortiment kun je diverse olie rigs, -bubblers en -pijpen kopen die speciaal ontworpen zijn voor het gebruik van cannabis concentraten, ook wel dabs genoemd. Deze wax bongs en -pijpen zijn voorzien van allerlei extra's zoals een nail en dome, die dabbing tot een waar genot maken.

Gebruik van een rig

Het is bij het gebruik van BHO noodzakelijk een speciale olie pijp of bong te gebruiken, de zogeheten rigs, zodat je op de meest optimale manier kunt genieten van het THC-rijke wiet extract. Een vlam bij je dabs zorgt ervoor dat een groot gedeelte verbrandt en dat wil je voorkomen met het waardevolle product.

Verschil rig en bong

Om de bovenstaande reden gebruik je bij dabbing dus geen gewone bong maar n die is voorzien van een glazen of titanium nail. Deze nagel kan extreem hoge temperaturen verdragen en kan met een aansteker die een blauwe vlam geeft worden verhit totdat deze roodgloeiend ziet.

Nail en dome

Over de nail wordt een dome geplaatst, die er voor zorgt dat de BHO, die je met een dabber stick op de verwarmde nagel plaats, wordt verdampt en wordt opgevangen in de glazen koepel, waarna je deze kan inhaleren via de gebruikelijke manier waarop je een gewone bong rookt.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.