Amnesia Haze

geen

Amnesia Haze (Royal Queen Seeds) Feminized ~ Amnesia Haze is een bekende en populaire Haze soort. De plant is ontstaan nadat de eerste Haze genetica haar intrede in Nederland deed.

 

Er waren al een paar hybride Haze soorten, toen men in Amerika op het idee kwam één van deze hybriden te kruisen met een mannelijke plant die over oorspronkelijke Haze genetica beschikte.

Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 40,00
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Voor 16:00 besteld, vandaag nog verstuurd!
 • Grootste assortiment van de Benelux
 • Winkel in Rotterdam
 • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

 

Amnesia Haze (Royal Queen Seeds) Feminized ~ Door de heerlijke smaak en het uitermate sterke effect is Amnesia Haze een favoriet bij talloze cannabisgebruikers en is hierdoor verkrijgbaar in de vele koffieshops die ons land rijk is.

 

De gefeminiseerde zaden van Amnesia Haze zijn een uitstekende manier om als Haze liefhebber, deze soort zelf te verbouwen. De vrouwelijke zaden zullen snel en eenvoudig uitkomen door de buitengewone kiemkracht waarover het zaad beschikt. 

  Wietopbrengst binnen De binnenkweker kan met Amnesia Haze een makkelijk te onderhouden cannabisplant verwachten die zal uitgroeien tot ze een hoogte van ruim een meter bereikt heeft. De wietopbrengst zal rond de 600 tot 650 gram per vierkante meter uitkomen.Je kunt de Amnesia Haze op zowel hydro als aarde telen en bovendien is de plant geschikt voor het Sea of Green / Screen of Green proces.    Outdoor teelt Ook voor de buitenkweek is deze wietsoort van Royal Queen seeds geschikt, zolang het klimaat maar warm genoeg is, zoals dat bijvoorbeeld is in Australië, Noord-Afrika en Californië. In de volle zon kan de plant uitgroeien tot een 2,5 meter hoge marihuana plant met enorme opbrengsten.    De buitenteler zal echter wel extra aandacht aan de plant moeten besteden, daar de wiettoppen niet alleen zeer gevoelig zijn voor slechte weersomstandigheden maar ook voor insecten en irritatie. Krijgt de wietplant echter de juiste zorg en aandacht, zal dit worden beloond met een wellustige oogst van gemiddeld 650 tot 700 gram per plant.   Bloeitijd van 12 weken Door de typische klassieke Haze genetica die de Amnesia Haze rijk is, vereist de plant, net als andere Haze soorten, een langere bloeitijd dan gebruikelijk. In 12 weken zullen de Amnesia Haze zaden zijn uitgegroeid tot mooie planten met sterk geurende, oogstklare wiettoppen. Om de smaak en het aroma te versterken is het raadzaam de toppen na het oogsten eerst twee weken te laten drogen alvorens je met knippen begint.   Geheugenverlies De blower zal na het opsteken van een voortreffelijke Haze joint al snel in een trance verkeren met een licht psychedelische high als resultaat! Je zult relax willen bankhangen en diepe gesprekken zullen even moeten wijken, aangezien de Amnesia Haze haar naam, dat letterlijk geheugenverlies betekent, graag eer aan doet. Je zult dan ook regelmatig ergens heen lopen en niet meer weten wat je daar nou ook alweer wilde doen.   Eigenschappen
 • THC: 22%
 • CBD: Low
 • Wietopbrengst binnen: 600-650gr m2
 • Wietopbrengst buiten: 650-700 grams per gedroogde plant
 • Hoogte binnen: 80 - 140 cm
 • Hoogte buiten: 175 - 210 cm
 • Bloeitijd: 12 weken
 • Oogstmaand: Oktober
 • Genetische achtergrond: Amnesia Haze
 • Type: Sativa: 80% Indica: 20%
 • Effect: Psychedelische high
Verzendrestricties Zorg er altijd voor dat het bestelde product legaal is in het land waar je woont of verblijft. We kunnen dit product helaas niet verzenden naar Australië, Brazilië, Bulgarije, Finland, Noorwegen, Portugal, Roemenië, Verenigde Staten en Zwitserland.  

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Amnesia Haze
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.