In de hele maand juli 20% korting op het gehele assortiment!

Shining Silver Haze

geen

Shining Silver Haze (Royal Queen Seeds) Feminized ~ Nadat de eerste soorten van Haze tergelijk met de klassieke skunk aankwam in Nederland zijn een aantal kwekers meteen aan de slag tegaan om een super hybride te ontwikkelen.

 

Opbrengst 55-65 gram
Hoogte van de plant 80-100 cm
Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 35,00 € 28,00
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Voor 16:00 besteld, vandaag nog verstuurd!
  • Grootste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

 

Shining Silver Haze (Royal Queen Seeds) Feminized ~ Nadat de eerste soorten van Haze tergelijk met de klassieke skunk aankwam in Nederland zijn een aantal kwekers meteen aan de slag tegaan om een super hybride te ontwikkelen. Deze zou de zoete smaak en high effect van de Haze moeten combineren met de korte bloeiperiode van een Indica.  Door het combinatie van verschillende Haze, Northern Light en Skunk genetica onstond een van de eerste Haze klassiekers die we nu kennen: Super Silver Haze !

  Nadat wij deze genetica in handen kregen hebben we deze verder gehybridiseerd en kunnen we nu met veel trots deze klassiek aanbieden in vorm van gefeminiseerde cannabis zaadjes.    Onze Shining Silver Haze heeft zijn naam te danken aan zijn glinsterende veld van trichomen die duidelijk zichtbaar zijn op de plant.   Indoor zal de Shining Silver Haze ongeveer een meter hoog worden, wat voor een haze relatief klein is.  Outdoors kan ze tot ongeveer 2 meter hoog doorgroeien in een warm en zonnig klimaat zoals: Spanje, Italie of Noord-Amerika. Indoor zal de opbrengst een gemiddeld tussen de 55 en 65 gram per plant gedroogde cannabis opleveren. Onder een 600W lamp zal ze gemiddeld rond de 500 gram per vierkantie meter opleveren.    Na ongeveer 9 a 10 weken zal de gefeminiseerde Shining Silver haze klaar zijn om geoogst te worden. Iets wat enorm snel is voor een Haze marijana plant aangezien deze normaal gesproken 12 weken of meer nodig hebben om goed af te bloeien.  Het eind resultaat is een zoete smaak met een enorm krachtige High effect die vrijwel direct inslaat. Voor de echte fijnproever die houd van kwaliteit is de Shining Silver Haze een geweldige keuze.   - Type Sativa: 75% Indica: 25% - Opbrengst 55-65 gram - Oogstmaand Eind oktober - Hoogte van de plant 80-100 cm - Genetische achtergrond Haze x (Skunk x Northern Light) - Effect Zeer high - Cannabinoid gehalte Extreem-hoog - Bloeitijd 9-10 weken  

Verzendrestricties

Zorg er altijd voor dat het bestelde product legaal is in het land waar je woont of verblijft. We kunnen dit product helaas niet verzenden naar Australië, Brazilië, Bulgarije, Finland, Noorwegen, Portugal, Roemenië, Verenigde Staten en Zwitserland.

 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shining Silver Haze
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.