Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Truffels Mexican

 • De Psilocybe mexicana is de bekendste psilocybine paddestoel die ook Magic Truffels (sclerotia) produceert
 • De Magic Truffels van de Psilocybe mexicana geven een vrolijke, energieke trip en is de mildste soort in ons assortiment
 • Deze soort is daardoor uitstekend geschikt voor de beginnende psychonaut 
 • Staat ook garant voor enkele uren van opwindende creativiteit en filosofische gedachtengang
 • Lees de bijsluiter in de verpakking en gebruik truffels altijd onder veilige omstandigheden
Beschikbaarheid
Niet op voorraad
 € 11,95

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Neem contact op voor meer informatie over de voorraad status of kijk voor gerelateerde producten.

 • Leukste assortiment van de Benelux
 • Winkel in Rotterdam
 • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

Psilocybe mexicana - Truffels Mexican - Flesh of the Gods

De Psilocybe mexicana heeft een belangrijke rol gespeeld in de (recente) geschiedenis van psychedelische paddestoelen. De inheemse bevolking van Zuid-Amerika was al duizenden jaren bekend met de psychedelische werking van sommige paddestoelen, maar de Westerse bevolking is altijd volkomen onbekend geweest met dit fenomeen.

Pas in 1957 was het Albert Hofmann (ontdekker van LSD) die in z'n laboratorium in Zwitserland de stoffen psilocybine en psilocine isoleerde en identificeerde. Hij deed dit met deze soort; de Psilocybe mexicana. De paddestoelen van de Psilocybe mexicana waren op kunstmatige wijze speciaal voor dit doel gekweekt.

De Psilocybe mexicana is een van de weinige psilocybine paddestoelsoorten die ook Magic Truffels (sclerotia) produceert. Helaas kunnen we om juridische redenen geen paddestoelen van deze soort aanbieden, maar gelukkig is het in Nederland wel mogelijk om de Magic Truffels van deze soort te verkopen. Er zijn overigens 2 varieteiten van de Psilocybe mexicana: Psilocybe mexicana A en Psilocybe mexicana B. De Psilocybe mexicana A is de enige van deze twee die Magic Truffels produceert. De Magic Truffels die we verkopen zijn dan ook van de Psilocybe mexicana A.

Effecten van de Magic Truffels 'Mexicana'

De effecten van de Psilocybe mexicana zijn relatief mild, maar niet te onderschatten. De meeste gebruikers ervaren de wereld om hen heen op een zeer intense manier. De zintuigen worden scherper; men gaat voornamelijk scherper zien en horen.

Bij de meeste mensen heeft dit een gevoel van grote verwondering tot gevolg. Tevens wordt vaak tijd en ruimte anders beleefd. Bij de Psilocybe mexicana kunnen er ook (milde) visuals optreden.

Sterkte, dosering en gebruik

De Psilocybe mexicana zijn de mildste truffels in ons assortiment. Bij een dosering van 5 gram verse Magic Truffels zijn de effecten aanwezig, maar niet zo heel sterk. Vanaf 10 gram kan je spreken van een medium trip en een volle verpakking van 15 gram is voor de meeste mensen een sterke trip.

Deze hoeveelheden zijn gemiddelden en kunnen voor elk persoon verschillend zijn, aangezien er enkele variabelen aanwezig zijn, zoals gevoeligheid voor psilocybine, lichaamsgewicht, volle/lege maag e.d.

Neem de eerste keer altijd een lage dosering. Magic Truffels kunnen worden opgegeten of er kan thee van worden gezet (20 minuten laten trekken, water niet laten koken). Na 15-30 minuten zullen de eerste effecten al merkbaar zijn.

Voedingswaarde truffels

Magische Truffel

 

Unit

 

Energie 

464,7

kJ

per 100 g

Energie 

110,5

kcal

per 100 g

Koolhydraten

13,2

gram

per 100 g

Eiwit

5,3

gram

per 100 g

Vet

0,4

gram

per 100 g

Voedingsvezel

16,7

gram

per 100 g

Zout (NaCl)

0,3

gram

per 100 g

Vitamine D

10,0

IU

per 100 g

Natrium (Na)

13,6

mg

per 100 g

Fosfor (P)

169,3

mg

per 100 g

Kalium (K)

210,0

mg

per 100 g

Calcium (Ca)

12,5

mg

per 100 g

IJzer (F)

0,7

mg

per 100 g

Verzendrestricties

Zorg er altijd voor dat het bestelde product legaal is in het land waar je woont of verblijft. We kunnen dit product  helaas niet verzenden naar Australië, Brazilië, Canada, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Ierland, Italië, Japan, Kroatië, Mauritius, Mexico, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Portugal, Rusland, Réunion Eiland, Slovenië, Slowakije, Spanje, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Zweden en Zwitserland.

Specificaties

Veelgenoemde effecten
Visueel, filosofisch
Geschikt voor
Beginners en ervaren gebruikers
Werkzame stoffen
Psilocybine
Sterkte
Mild

Gerelateerde producten

Reviews 2

Klantenreviews

2 producten(en)

Toon per pagina
 1. Leuk
  Kwaliteit
  80%
  Erg leuk en een aanrader voor beginners! Zorgde voor een onwijze lachkick.

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. Prima
  Kwaliteit
  100%
  Het was een goede ervaring. Vooral erg filosofisch. Ook zijn ze erg goed als het je eerste keer is.

  Gereviewd door

  Gepost op

2 producten(en)

Toon per pagina
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Truffels Mexican
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.