Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Indian Elements

6 producten

12 24 36
 1. Kattenkruid
  Kattenkruid
   € 5,95
 2. Absinth
  Absinth
   € 9,95
 3. Guarana
  Guarana
   € 7,95
 4. Damiana
  Damiana
   € 7,50
 5. Passiebloem
  Passiebloem
   € 6,95

6 producten

12 24 36

De selectie kruiden van Indian Elements in de online Smartshop van Apollyon

In zowel onze online smartshop als onze winkel in Rotterdam vind je een uitgebreide collectie kruiden van Indian Elements met uiteenlopende werkingen. Van psychoactief, ontspannend en activerend. 

Zo hebben wij van Indian Elements het ontspannende passiebloem, het afrodisiacum damiana, het psychoactieve wild lettuce, het activerende guarana, het hallucinogene absinth (artemisia absinthium) en de tabaksvervangers herbal spliff mix en cannabis sativaAllemaal zijn ze samengesteld uit 100% natuurlijke kruiden!

Neem stimulerende kruiden altijd onder veilige omstandigheden in

Let wel op de doseringen bij gebruik en hou je bij de psychoactieve en hallucinerende middelen aan de veiligheidsvoorschriften.

Neem bijvoorbeeld nooit deel aan het verkeer, bedien geen zware machines, neem ze niet in als je je niet prettig voelt, of wanneer je van nature lijdt aan psychoses of depressies. Stop met het gebruik bij negatieve effecten zoals hevige angsten, depressies, hartkloppingen en verlies van eetlust. Raadpleeg tot slot altijd eerst een arts wanneer je medicijnen gebruikt en daarnaast ook kruiden wil gaan gebruiken.

Koop ze online, of kom langs in onze winkel!  

Neem gauw een kijkje in onze collectie van Indian Elements, of kom langs in onze winkel om ze allemaal eens rustig te bekijken en een keuze te maken. 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.