Salvia Extract 40x 0,5gr

geen

Salvia Extract 40x  0,5gr ~ Alleen geschikt voor de ervaren gebruiker! Dit gestandaardiseerde Salvia divinorum extract is veertig keer zo sterk als de gedroogde bladeren. De effecten houden korter aan, slechts tien minuten in plaats van twee uur, maar zijn daarentegen veel sterker.

 
Inhoud: 0,5 gram
Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 29,95
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Voor 16:00 besteld, vandaag nog verstuurd!
  • Grootste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

 

Salvia Extract 40x  0,5gr ~ Alleen geschikt voor de ervaren gebruiker! Dit gestandaardiseerde Salvia divinorum extract is veertig keer zo sterk als de gedroogde bladeren. De effecten houden korter aan, slechts tien minuten in plaats van twee uur, maar zijn daarentegen veel sterker.   Na inname zijn de effecten al binnen seconden op te merken. Deze onmiddelijke verandering in de waarneming kan aanvoelen als een uittredingservaring of transport naar een bizarre buitenaardse wereld. Je zou ook het gevoel kunnen hebben dat je versmolten bent met objecten zoals de bank waar je op zit.    Onze Salvia is geïmporteerd uit Oaxaca, Mexico. Extracten worden geleverd in een hersluitbaar plastic buisje.

 

Verzendrestricties

Zorg er altijd voor dat het bestelde product legaal is in jouw land. We kunnen dit product in ieder geval niet verzenden naar Australië, Estland, Finland, Italië, Noorwegen, Verenigde Staten en Zwitserland.

 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Salvia Extract 40x 0,5gr
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.