Royal Kush Automatic

geen

Royal Kush Automatic (Royal Queen Seeds) Autoflowering ~ Snel en eenvoudig net als al onze autoflowering variëteiten. Royal Automatic voegt een klein beetje Sativa toe aan de autoflowering mix. Op deze manier biedt ze een beetje afwisseling voor de fans van autoflowering variëteiten.

 
- Opbrengst 55 gram
 
- Hoogte van de plant 60-90 cm
 
 
Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 32,50
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
  • Grootste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

 

Royal Kush Automatic (Royal Queen Seeds) Autoflowering ~ Snel en eenvoudig net als al onze autoflowering variëteiten. Royal Automatic voegt een klein beetje Sativa toe aan de autoflowering mix. Op deze manier biedt ze een beetje afwisseling voor de fans van autoflowering variëteiten.

  Royal Automatic is een kruising van autoflowering Ruderalis rassen met een snel bloeiende Sativa. Deze Sativa-invloed, hoewel slechts gering, is te zien in haar lengte. Hoewel ze een compacte plant is, wordt ze langer dan de meeste autoflowering variëteiten, namelijk maximaal 60 tot 90 cm.   Royal Automatic is 8 tot 9 weken nadat het zaad geplant is, klaar voor de oogst. Tijdens de bloei kunnen de planten vrij sterk ruiken en geven een vol kruidig, bijna fruitig aroma af. Deze geur versterkt alleen nog maar nadat de plant gedroogd en behandeld wordt. De buds zijn niet zo dicht als bij sommige andere autoflowering variëteiten die meer Indica dominant zijn. Toch zijn de oogsten van goede kwaliteit en kan een plant, als ze goed gekweekt wordt, tot maximaal 45 gram produceren.   Voor de introductie van onze Royal Haze Automatic was dit één van de meer Sativa dominante autoflowering variëteiten op de markt. Net als al onze rassen zijn Royal Automatic zaden gefeminiseerd, wat het kweken nog makkelijker maakt. Al met al is het een geweldig ras. Het effect is psychisch verheffend, met een heldere, vrolijke high.     - Opbrengst 55 gram - Oogstmaand 8-9 weken na ontkiemen - Hoogte van de plant 60-90 cm - Genetische achtergrond Strong Sativa x Ruderalis - Effect Lichamelijk, helder high - Cannabinoid gehalte Medium - Bloeitijd Autoflowering - Type Sativa: 55% Indica: 10% Ruderalis: 35%   Verzendrestricties Zorg er altijd voor dat het bestelde product legaal is in het land waar je woont of verblijft. We kunnen dit product helaas niet verzenden naar Australië, Brazilië, Bulgarije, Finland, Noorwegen, Portugal, Roemenië, Verenigde Staten en Zwitserland.  

 

 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Royal Kush Automatic
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.