Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Wietlucht Verbergen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wietlucht verbergen bij roken doe je met een koolstof filter

De typische wietlucht die vrijkomt bij het roken van joints en bongs kan kan een aantrekkende werking hebben op mensen, maar in sommige gevallen is het wenselijk om de kenmerkende lucht van marihuana te verbergen. Daar zijn verschillende oplossingen voor.

Zo verberg of neutraliseer je de geur van joints en wiet in bongs

Eén van de meest doeltreffende methodes om een wietlucht te verbergen is het gebruik van een koolfilter. De koolstof in deze filters is een actieve stof die haast elke geur kan neutraliseren.

Dus ook de kenmerkende geur van marihuana. Het principe van deze filters is zeer eenvoudig. Het uitblazen van de rook gebeurt ivia het mondstuk in de daarvoor bestemde rookfilter, zoals bij de SmokeBuddy's het geval is. Deze hebben wij in verschillende formaten, waarbij geldt hoe groter, hoe langer het filter meegaat: de SmokeBuddy junior, SmokeBuddy Air Filter en de Smoke Buddy Mega.

Zo blijft de geur achter in de koolstof en is de geur van de wiet niet meer op te merken.

Er zijn ook filters die de geur van marihuana veranderen in een andere gewenste geur zoals lavendel, aardbei of citroen.

Rooklucht filters voor wiet koop je bij Apollyon

Welk soort rookfilter je uiteindelijk kiest, je koopt ze allemaal makkelijk en discreet in de online Rookshop of de winkel van Apollyon Smart Shop Rotterdam!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.