Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

De drukte bij PostNL door de Coronacrisis zorgt soms voor wat langere levertijden!

Smaakvloei

Producten 1-24 van 27

Pagina
12 24 36

Producten 1-24 van 27

Pagina
12 24 36

Smaakvloei, de ultieme smaaksensatie van (hennep) met smaak!

Een joint roken waarin je favoriete marihuana is verkruimeld, is niet alleen lekker en rustgevend, het streelt ook voortdurend je smaakpapillen. Iedere hijs aan je blow is een waar genot en je krijgt vaak trek in allerlei lekkere dingen, zoals bijvoorbeeld chocola, karamel, een boterham met pindakaas, een schaaltje aardbeien of misschien zelfs wel een suikerspin.

Snoepsmaak in je joint

En wat smaakt dit alles zoveel lekkerder in combinatie van een heerlijke vette blow, je kan er geen genoeg van krijgen; de welbekende vreetkick, ook wel munchies genoemd. Je zou de snoep haast in je joint willen stoppen, om genot van beiden tegelijk te ervaren. Heel erg lekker allemaal natuurlijk, maar veel van die lekkernijen zijn helaas niet zo goed voor je gezondheid.

Lange vloei met een smaakje

Lange vloeitjes waaraan allerlei heerlijke smaken zijn toegevoegd, zijn hiervoor een goed alternatief.

De online Rookshop Apollyon biedt een ruime keuze aan zowel kingsize als kleine vloei met de lekkerste smaken waarvan vooral het merk Juicy Jay's een assortiment heeft om van te watertanden.

Deze smaakvloei is bovendien ook nog eens van pure hennep gemaakt en de gekleurde inkt wordt uit soja olie vervaardigd, terwijl de plakrand van Arabische Gom is. 100% Natuurlijk!

Je koopt je favoriete smaakvloei natuurlijk eenvoudig online bij Apollyon, of in de winkel. Makkelijk, snel en altijd discreet geleverd!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.