Smaakvloei

Producten 1-24 van 25

Pagina
12 24 36

Producten 1-24 van 25

Pagina
12 24 36

Smaakvloei, de ultieme smaaksensatie van (hennep) vloei met smaak!

Een joint roken waarin je favoriete marihuana is verkruimeld, is niet alleen lekker en rustgevend, het streelt ook voortdurend je smaakpapillen. Iedere hijs aan je blow is een waar genot en je krijgt vaak trek in allerlei lekkere dingen, zoals bijvoorbeeld chocola, karamel, een boterham met pindakaas, een schaaltje aardbeien of misschien zelfs wel een suikerspin.

Snoep in je joint?

En wat smaakt dit alles zoveel lekkerder in combinatie van een heerlijke vette blow, je kan er geen genoeg van krijgen; de welbekende vreetkick, ook wel munchies genoemd. Je zou het snoep haast in je joint willen stoppen, om genot van beiden tegelijk te ervaren. Heel erg lekker allemaal natuurlijk, maar veel van die lekkernijen zijn niet zo goed voor je gezondheid.

Lange vloei met een smaakje

Lange vloeitjes waaraan allerlei heerlijke smaken zijn toegevoegd, zijn hiervoor een goed alternatief. Rookshop Apollyon biedt een ruime keuze aan zowel kingsize als kleine vloei met de lekkerste smaken waarvan vooral het merk Juicy Jay's een assortiment heeft om van te watertanden. Deze smaakvloei is bovendien ook nog eens van pure hennep gemaakt en de gekleurde inkt wordt uit soja olie vervaardigd!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.