Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Hennep Vloei

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hennepvloei, lekker en goed voor het milieu!

Als je ook zo gek op de mooie en veelzijdige cannabisplant bent, dan is deze vloei, gemaakt van 100% pure hennep, misschien wel een mooie uitkomst. Want wat is er nu leuker, beter en lekkerder dan je favoriete marihuana soort in een echt hennepvloeitje te roken?

Hennep redt bomen!

Voor de vervaardiging van hennepvloei hoeven geen bomen gekapt te worden, omdat enkel de vezels van de hennepplant worden gebruikt.

Hennep groeit bovendien vele malen sneller dan een boom. Dus met hennepvloei red je niet alleen bomen, maar werk je ook mee aan een beter en gezonder milieu!

Organisch vervaardigd en ongebleekt

Bij Rookshop Apollyon heb je keuze uit onder andere hennepvloei van het oude en vertrouwde merk Smoking, dat sinds 1998 Smoking Green vervaardigt.

Verder heeft dit topmerk de Smoking Eco versie in het assortiment, dat ook uit hennep vervaardigd is. Daarnaast is in onze headshop OCB verktijgbaar met OCB Organic Hemp, dat bestaat uit organisch vervaardigde en ongebleekte hennepvloei.

En ben je liefhebber van Rasta, hou je van Reggae muziek of ben je grote fan van Bob Marley, dan is de Bob Marley hennepvloei of bijvoorbeeld de Irie hennepvloei misschien een leuke vloei voor jou!

Wij hebben ook hennepvloei met een smaakje

Wil je liever tijdens het blowen genieten van een lekker smaakje aan je vloei, dan zijn de hennep smaakvloeitjes van Juicy Jay's de perfecte oplossing.

Ook voor een bijpassende, authentieke grinder ben je bij je natuurlijk bij onze Rookshop aan het juiste adres! 

Wat voor soort hennep vloei je ook kiest, bestellen in de online Rookshop van Apollyon is altijd eenvoudig en je krijgt je rookbenodigdheden snel en discreet geleverd!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.