Hennep Vloei

3 producten

12 24 36

3 producten

12 24 36

Hennepvloei, lekker en goed voor het milieu!

Als je ook zo gek op de mooie en veelzijdige cannabisplant bent, dan is deze vloei, gemaakt van 100% pure hennep, misschien wel een mooie uitkomst. Want wat is er nu leuker, beter en lekkerder dan je favoriete marihuana soort in een echt hennepvloeitje te roken.

Hennep redt bomen!

Voor de vervaardiging van hennepvloei hoeven geen bomen gekapt te worden omdat enkel de vezels van de hennepplant worden gebruikt. Hennep groeit vele malen sneller dan een boom groeit, dus met hennepvloei red je niet alleen bomen, maar help je ook mee aan een beter en gezonder milieu.

Organisch vervaardigd en ongebleekt

Bij Rookshop Apollyon heb je keuze uit onder andere hennepvloei van het oude en vertrouwde merk Smoking, dat sinds 1998 Smoking Green vervaardigt. Ook heeft Smoking de Eco versie in het assortiment, dat ook uit hennep vervaardigd is. Verder is in onze headshop OCB verktijgbaar met OCB Organic Hemp, dat bestaat uit organisch vervaardigde en ongebleekte hennepvloei.

En ben je liefhebber van Rasta en hou je van Reggae muziek of ben je grote fan van Bob Marley, dan is de Bob Marley hennepvloei of bijvoorbeeld de Irie hennepvloei misschien een leuke vloei voor jou.

Hennepvloei met een smaakje

Wil je liever tijdens het blowen genieten van een lekker smaakje aan je vloei, dan zijn de hennep smaakvloeitjes van Juicy Jay's de perfecte oplossing.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.