Joint Cones

Joint Cones, handige voorgedraaide hulzen!

Een joint cone is een voorgedraaide vloei die al de uiteindelijke vorm van een kant en klare joint heeft. Het verschil is dat deze hulzen leeg zijn en nog zelf gevuld dienen te worden met wiet, kruiden of tabak. Deze voorgedraaide cones, die in diverse maten te koop zijn, zijn al voorzien van een tip en zijn zelfs al dichtgeplakt, zodat nu iedereen de perfecte blow in bezit kan hebben.

Moeite met joint draaien

De cones zijn een ideaal handigheidje voor zowel blowers die moeite hebben met het rollen van een joint als voor degenen die er veel tegelijk willen draaien. Er is een grote keuze uit diverse klant en klare joint hulzen waar je enkel nog je wiet of je mix van wiet en tabak in hoeft te laten glijden.

Ook ideaal bij reumatische klachten

De voorgedraaide vloei is ook ideaal voor patinten met bijvoorbeeld reumatische klachten, die vanwege hun medische achtergrond marihuana willen roken ter verlichting van pijn en voor ontspanning van de spieren, maar die door pijnlijke handen of verkrampte vingers niet in staat zijn zelf te draaien.

Jointmachines maken vullen nog makkelijker

Om het helemaal makkelijk te maken kun je ook jointmachines kopenwaarmee je in n keer maar liefst tientallen voorgedraaide hulzen kan vullen. Deze vulmachines zijn ideaal om op een snelle manier een voorraad perfect gedraaide recreationele of medicinale joints in huis te hebben.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.