Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Taster Pijpen

6 producten

12 24 36

6 producten

12 24 36

Wat zijn Taster Pijpen, glazen one hitters, pinchies, bats en onies?

Een Taster pijp is een wiet pijpje holle buisjes met een open bovenkant waar je wiet instopt en een onderkant waar je je mond op plaatst. Ze lijken qua uiterlijk op glazen chillums en traditionele chillums alleen zijn ze minder kegelvormig uitgevoerd.

Bovendien zijn het echte one-hitters die, in tegenstelling tot een tsjilm,in horizontale stand worden gebruikt zonder gevouwen handen als kom. Uiteraard kun je deze one-hit pinchies wel als een chillum roken.

Het verschil tussen one-hit pincheys, steamrollers en spoonpijpjes

Ook hebben tasters wat weg van de zogeheten steamrollers en spoonpijpjes, maar hebben als verschil dat er geen bowl bovenop zit. Je kunt een pinchey dus ook onderuit gezakt, half liggend op de bank gebruiken.

Traditioneel werden de rookpijpjes gebruikt in combinatie met de zogeheten dug outs, een systeem waar wiet of kruiden in opgeborgen kan worden, met ruimte voor een bat voor het nemen van een snelle hit.

Geschikt voor een snelle, smaakvolle hijs

Taster pijpjes worden ook wel een one-hitter, pinch-hitter, bat of oney (onie) genoemd en zijn bedoeld om snel en discreet een hijs te kunnen nemen met een optimaal behoud van de smaak.

Ook zijn deze modellen geschikt om meerdere soorten wiet of tabak op smaak te testen.

Dit is waar de tasters de naam aan te danken hebben. De modellen zijn klein en smal en dus ideaal voor onderweg! Al verkrijgbaar vanaf €1,00.

In ons uitgebreide wietpijpjes assortiment kun je ook heel eenvoudig metalen bats en onies online kopen. Je ontvangt ze allemaal heel discreet!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.