Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Steamroller Pijpen

Steamrollers - Shabong, Shotgun en Kawumm Pijpen!

Steamroller pijpen zijn cilinder gevormde modellen met een open begin en uiteinde en met een kom die zich bovenop de holle buis bevindt.

De naam is afgeleid van een stoomwals, daar het veel gelijkenis vertoont met de rol (het wiel) van dit voertuig.

Rook schiet dankzij kickhole of klapgat met een klap in je keel voor een groot effect

Bij dit type rookpijpen wordt het uiteinde als een kickhole gebruikt, ook wel carb hole of op z'n Nederlands klapgat genoemd.

Met een hand of vinger wordt de opening van de buis bedekt, terwijl je aan de andere opening zuigt.

De holle buis vult zich nu met rook en vormt een vacuum.

Hierna verwijder je de hand weer voor de opening en inhaleert de rook die door het ontsnappen van de vacuum direct in de keel schiet. Dit geeft harde klappen met groot effect.

Je gebruikt ze voor het kaboom-effect

Steamrollers hebben vele benamingen en in ieder land worden deze pijpen wel anders genoemd. Zo worden ze ook wel shotgun, kawumm, kaboom, shabong of klapbom pijpgenoemd.

Al deze namen geven precies het effect weer wat deze speciale pijpen, die verkrijgbaar zijn in glas, acryl, hout, bamboe en steen, teweeg brengen.

In de online Rookshop van Apollyon vind je de mooiste en beste steamrollers

Wij hebben in onze online Rookshop steamroller pijpjes in verschillende formaten en van verschillende materialen, zoals bamboe of glas. En van verschillende formaten, waarbij geldt: hoe groter, hoe meer kaboom!

Onze steamrollers zijn ook gewild als cadeau. Dus ben je op zoek naar een wiet pijpje met een stevig effect van je favoriete rookwaar, of voor iemand anders, bestel eenvoudig uit ons uitgebreide assortiment voor een snelle en discrete levering.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.