Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Sherlock Hammer Pijpen

8 producten

12 24 36

8 producten

12 24 36

Sherlock, Hammer en Sidecar Pijpen

Een bonte verzameling glazen sherlock, hammer, bubbler, sidecar en inside out pijpen die stuk voor stuk eruit zien als ware kunstwerkjes. De namen die deze rookpijpjes hebben gekregen, is te danken aan hun verschijning die veel weg heeft van diverse voorwerpen.

Wat is een Hammer Pijp?

Dit type heeft zijn naam gekregen doordat het model doet denken aan een hamer waar je mee kan timmeren. Slaan met deze mooie exemplaren is uiteraard uit den boze, maar de wiet die je erin doet, kan natuurlijk wel behoorlijk aanslaan.

Het Sherlock Pijpje

De naam van dit type handpijpjes is afgeleid van de beroemde Sherlock Holmes, de fictieve detective die razend populair was aan het eind van de 19de eeuw. Sherlock rookte altijd pijpjes en gebruikte tevens diverse soorten drugs, waaronder ook cocane. In de tijd was het heel normaal om coke te gebruiken dat toendertijd volledig legaal was.

Sidecar Pijpjes

Sidecar is een engels woord voor een zijspan dat een soort aanhang karretje aan de zijkant van een motorfiets is. Verder zijn in alle genoemde modellen ook exemplaren verkrijgbaar met de naam Inside Out. Dit houdt in dat de kleuren binnenin verwerkt zijn in plaats van op de buitenkant van het glas, wat spectaculaire effecten oplevert.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.