Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Sherlock Hammer Pijpen

Sherlock, Hammer en Sidecar Pijpen

Een bonte verzameling glazen sherlock, hammer, bubbler, sidecar en inside out pijpen die stuk voor stuk eruit zien als ware kunstwerkjes!

De namen die deze rookpijpjes hebben gekregen, is te danken aan hun verschijning die veel weg heeft van diverse voorwerpen.

Wat is een Hammer Pijp?

Dit type heeft zijn naam gekregen doordat het model doet denken aan een hamer waar je mee kan timmeren.

Slaan met deze mooie glazen exemplaren is uiteraard uit den boze, maar de wiet die je in deze wiet pijp doet, kan natuurlijk wel behoorlijk aanslaan.

Wij hebben ook Sherlock Pijpjes

De naam van dit type handpijpjes is afgeleid van de beroemde Sherlock Holmes, de fictieve detective die razend populair was aan het eind van de 19de eeuw.

Sherlock rookte altijd pijpjes en gebruikte tevens diverse soorten drugs, waaronder ook cocane. In de tijd was het heel normaal om coke te gebruiken dat toendertijd volledig legaal was.

Wat zijn Sidecar Pijpjes?

Sidecar is een engels woord voor een zijspan dat een soort aanhang karretje aan de zijkant van een motorfiets is. Verder zijn in alle genoemde modellen ook exemplaren verkrijgbaar met de naam Inside Out.

Dit houdt in dat de kleuren binnenin verwerkt zijn in plaats van op de buitenkant van het glas, wat spectaculaire effecten oplevert.

Uniek en in mooie, psychedelische kleuren

Wat al onze Hammers, Sherlocks en Sidecars met elkaar gemeen hebben, is dat ze ontzettend mooi zijn om naar te kijken. Laat staan wanneer ze gevuld zijn met dikke rook.

Dit maakt ze tot een mooi, uniek en tegelijk betaalbaar cadeau aan jezelf of iemand speciaal. Kies er eentje of meerdere uit en bestel ze heel makkelijk en veilig online bij Apollyon. Je ontvangt ze altijd snel en discreet!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.