Glazen Chillums

20 producten

12 24 36

20 producten

12 24 36

Glazen Chillums

Een glazen chillum is een holle rookbuis die vervaardigd is van hittebestendig glas en die, in tegenstelling tot de traditionele chillums, een moderne uitstraling heeft. De modellen in deze rubriek zijn voorzien van allerlei hedendaagse technieken als fuming, dichroic, inside out of frit waardoor ze niet alleen het doel dienen maar ook zeker het oog strelen. Vanwege het handzame formaat zijn ze bovendien makkelijk mee te nemen.

Grotere kom voor meer wiet

Dit type rookpijp, dat ook wel een chilam, chillam of tsjilm genoemd wordt, is al eeuwenlang favoriet bij meerdere volken uit diverse werelddelen en wordt, in tegenstelling tot de soortgelijke taster pijpen, veelal in verticale stand gebruikt tijdens het roken. Een ander verschil met de one-hitters is dat ze voorzien zijn van een grotere kom waarin plaats is voor meer rookwaar.

Rook direct in je longen getrokken

Om de traditie van het chillum roken te volgen kun je deze glazen rookpijp tussen je middel- en ringvinger plaatsen en je andere hand er als een kom omheen vouwen. De rook die je via de kom aanzuigt, wordt direct je longen ingetrokken wat een krachtig effect oplevert. Je kunt de chilam volgens traditie ook tussen je duim en handpalm inklemmen. Uiteraard kun je deze moderne pijpjes van glas ook gebruiken op de manier waarop je een gewone pijp rookt.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.