In de hele maand juli 20% korting op het gehele assortiment!

Power Flower

geen

Power Flower (Royal Queen Seeds) Feminized ~ Doordat een groep gepassioneerde nederlandse kwekers unieke genetica hadden weten te bemachtigen in Zuid-Afrika konden ze een nieuwe bijna pure Sativa cannabis plant ontwikkelen. 

 

Opbrengst 65-85 gram
Hoogte van de plant 100-150 cm

 

Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 30,00 € 24,00
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Voor 16:00 besteld, vandaag nog verstuurd!
  • Grootste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

 

Power Flower (Royal Queen Seeds) Feminized ~ Doordat een groep gepassioneerde nederlandse kwekers unieke genetica hadden weten te bemachtigen in Zuid-Afrika konden ze een nieuwe bijna pure Sativa cannabis plant ontwikkelen. 

  Deze marijuhana plant werd in een korte tijd enorm populair in de amsterdamse coffeeshops en is tot vandaag de dag nog in bijna elke coffeeshop wel te vinden. We hebben het natuurlijk over de Power Plant.   De Power Flower van Royal Queen Seeds wiens naam een knipoog is naar de Flower Power tijd in de jaren 60/70 is een her creatie van deze unieke plant. Met haar enorm dominante sativa genetica van maarliefst 88% is de Power Flower een Mariuhana plant die groter wordt dan de gemiddelde cannabis plant.  Indoors zal de Power Flower meer dan een meter hoog worden wat uit kan lopen tot wel anderhalf meter. Wanneer de Powerflower outdoor gekweekt wordt zal ze zelfs de twee meter met gemak kunnen halen.    Zoals de meeste cannabis soorten zal de Power Flower van Royal Queen Seeds zich het best ontwikkelen in een warm klimaat. Maar vanwege haar stabiliteit is ze ook geschikt om in Noord-Europese landen outdoor gekweekt te worden.  Aangezien de Power Plant van oorsprong bedoeld was voor de commerciele kweker heeft ze een erg hoge opbrengst van gedroogde cannabis.  Indoors haalt ze onder de juiste omstandigheden gemiddeld 65-85 gram per plant wat ongeveer 750gram per viekante meter is onder een 600W plant.  Outdoors kan ze in een warm klimaat met gemak meer dan 100 gram per plant opleveren. Hiervoor heeft ze wel voldoende direct zonlicht en voeding voor nodig.    Door haar hoge opbrengst en relatief korte bloeiperiode is de Power Flower een uitstekende cannabis plant voor de commerciele kweker.  Daarnaast heeft de Power Flower weinig onderhoud nodig zodat ook beginnende kwekers met gemakt een zeer lucratieve eerste kweek ervaring op kunnen doen.    Door het roken van de Power Flower zullen rokers al gauw begrijpen waar de knipoog richting de Flower Power tijd vandaag komt. Het roken van de Power Flower geeft namelijk een vlakke energieke high en zorgt ervoor dat je voor even weer terug bent in de begin jaren 70. De zoet zure smaak van citroen en limoen die gevolgd wordt door een heerlijk natuurlijk dennen smaak maakt van de Power Flower een geweldige ervaring, die je als cannabis liefhebber niet mag missen.   - Type Sativa: 88% Indica: 12% - Opbrengst 65-85 gram - Oogstmaand Oktober - Hoogte van de plant 100-150 cm - Genetische achtergrond South African Sativas - Effect Sterke up high - Cannabinoid gehalte Medium - Bloeitijd 8-9 weken  

Verzendrestricties

Zorg er altijd voor dat het bestelde product legaal is in het land waar je woont of verblijft. We kunnen dit product helaas niet verzenden naar Australië, Brazilië, Bulgarije, Finland, Noorwegen, Portugal, Roemenië, Verenigde Staten en Zwitserland.

 

 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Power Flower
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.