Microscoop Black Leaf Led iPhone4

geen

Microscoop Black Leaf Led iPhone4  ~ Deze kleine, leuke gadget bestaat uit een microscoop en een verlichtingsunit. Precies op maat gemaakt voor de iPhone 4. Klik het zwarte omhulsel op de iPhone en schroef de microscoop op de normale cameralens. De vergroting zal worden weergegeven op het display van de iPhone en kan tegelijkertijd gefotografeerd worden (60 x vergroting). Ideaal voor het bestuderen van edelstenen of biologische structuren van bv. insecten en wiet of andere planten. De LED verlichting licht alles wat er te zien goed op. Twee verlichtingsopties zijn beschikbaar en kunnen worden gekozen door een schakelaar. Met zoom- en flitsfuncties. De microscoop wordt geleverd met een kleine zwarte beschermhoes. 

 
Gebruiksaanwijzing is in het Engels en Chinees.
 
 
Beschikbaarheid
Niet op voorraad
 € 24,95

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Neem contact op voor meer informatie over de voorraad status of kijk voor gerelateerde producten.

  • Grootste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

Microscoop Black Leaf Led iPhone4  ~ Deze kleine, leuke gadget bestaat uit een microscoop en een verlichtingsunit. Precies op maat gemaakt voor de iPhone 4. Klik het zwarte omhulsel op de iPhone en schroef de microscoop op de normale cameralens. De vergroting zal worden weergegeven op het display van de iPhone en kan tegelijkertijd gefotografeerd worden (60 x vergroting). Ideaal voor het bestuderen van edelstenen of biologische structuren van bv. insecten en wiet of andere planten. De LED verlichting licht alles wat er te zien is goed op. Twee verlichtingsopties zijn beschikbaar en kunnen worden gekozen door een schakelaar. Met zoom en zaklamp functies. De microscoop wordt geleverd met een kleine zwarte beschermhoes. 

  Gebruiksaanwijzing is in het Engels en Chinees.   Produktdetails   - Vergroting: 60 x - Verpakking: Blister Pack - Batterij: 3 horloge batterijen LR1130 - gebruiksaanwijzing: Engels, Chinese

 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Microscoop Black Leaf Led iPhone4
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.