In de hele maand juli 20% korting op het gehele assortiment!

Medical Mass RQS

geen

Medical Mass Royal Queen Seeds ~ Medical Mass is een overwegend Indica soort die een aantal van de beste eigenschappen van Royal Highness, Royal Medic, en Critical Mass combineert. Zowel gebruikers die cannabis om medicinale redenen gebruiken als gebruikers die op zoek zijn naar een milde high, zullen Medical Mass van Royal Queen Seeds zeer waarderen. 

Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 42,81 € 34,25
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Voor 16:00 besteld, vandaag nog verstuurd!
 • Grootste assortiment van de Benelux
 • Winkel in Rotterdam
 • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

 

Medical Mass Royal Queen Seeds ~ Medical Mass is een nieuwe hybride van Critical en Medical Madre. Deze soort is overwegend Indica met een solide genetische achtergrond dat een aantal van de beste eigenschappen van Royal Highness, Royal Medic, en Critical Mass combineert. 

 

Laag THC-gehalte

Het resultaat van deze kruising is een plezierige wietsoort met weinig THC en met goede binnen en buiten opbrengsten. De meeste soorten met een laag THC-gehalte hebben een relatief laag psychoactief effect op de gebruikers, waardoor deze soorten een betere keuze zijn voor mensen die medische behandeling en pijnbestrijding  met wiet willen, maar zonder een stoned of high gevoel.

 

Krachtige pijnstiller

Zelfs zonder de sterke psychoactieve effecten die andere soorten hebben, bezorgt Medical Mass een aangename rook die medische gebruikers kunnen waarderen. Twee van haar genetische componenten, Royal Medic en Royal Medic, staan bij patiënten bekend om de krachtige pijn-onderdrukkende effecten met een prettige high.

  De smaak van deze soort neigt naar de diepe, rijke, zoete smaak van honing, vergezeld van een boeket van complexe aroma's. Ook gebruikers die niet specifiek op zoek zijn naar soorten met lage THC gehaltes zullen de smaak en het effect van Medica Mass weten te waarderen, keer op keer.   Relatief laagblijvende wietplant Critical Mass wordt  aanbevolen voor iedere wietkweker, van onervaren tot geavanceerde telers, ongeacht of ze werken met een strak gecontroleerde binnen kweek of een buitenteelt programma. Haar relatief korte groeiwijze (van 0,6 meter tot ongeveer een meter hoogte) maakt het een zeer beheersbare plant voor binnenshuis telers die niet beschikken over veel ruimte.   Opbrengst De opbrengst binnen is goed voor 500 tot 550 gram per vierkante meter. Planten die buiten worden geteeld kunnen een hoogte bereiken van één meter tot ongeveer anderhalve meter en deze buitenplanten zullen ongeveer 500 tot 550 gram per plant opbrengen. Het maakt niet uit hoe Medical Mass wordt geteelt, deze plant behaald altijd goede opbrengsten, ook in kleine kweekruimtes.   Bloeitijd Medical Mass heeft een vrij korte bloeitijd van 7 tot 8 weken en kan buiten rond het einde van september worden geoogst. Deze korte bloeitijd, korte groeiwijze en een laag THC-gehalte maken deze wietsoort ideaal voor gebruikers van medicinale cannabis die hun eigen medicijn willen kweken op een consistente basis.   Samengevat Samengevat is Medical Mass een goede nieuwe wietsoort die afkomstig is van een zeer solide achtergrond. Medical Mass ruikt goed, het smaakt goed, het heeft een korte bloeitijd en het is een makkelijk te hanteren soort voor telers in termen van omvang en zorg.   Gebruikers die een sterke high willen vermijden zullen de Medical Mass zeer weten te waarderen en gebruikers die cannabis voor medicinale doeleinden gebruiken zullen veel baat hebben bij deze CBD-rijke wietsoort.
 • THC: 10%
 • CBD: 11%
 • Opbrengst binnen: 500-550gr m2
 • Opbrengst buiten: 500-550 grams per plant dried
 • Hoogte binnen: 60 - 100 cm
 • Hoogte buiten: 120 - 150 cm
 • Bloeitijd: 7-8 weken
 • Oogstmaand: Eind September
 • Genetische achtergrond: Critical Mass x CBD dominant plant
 • Type Sativa: 40% Indica: 60%
 • Effect: Ontspannend en volle smaak

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Medical Mass RQS
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.