Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

De drukte bij PostNL door de Coronacrisis zorgt soms voor wat langere levertijden!

Maxi Single Set E-Sigaret 650

Maxi Single Set E-Sigaret 650mAh ~ Handige e-sigaret van het merk Justfog. De batterij van de Maxi Single e-sigaret heeft een vermogen van 650 mAh. De e-sigaret en is prachtig vormgegeven en is tevens geheel demonteerbaar. Met een volle batterij kun je ongeveer 800 trekjes nemen.

 

De Maxi Single e-sigaret is verkrijgbaar in een zwart of zilveren kleur.

 

 

Beschikbaarheid
Niet op voorraad
 € 39,95

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Neem contact op voor meer informatie over de voorraad status of kijk voor gerelateerde producten.

 • Leukste assortiment van de Benelux
 • Winkel in Rotterdam
 • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

 

Maxi Single Set E-Sigaret 650mAh ~ De Maxi Single 650 mAh is een prachtige e-sigaret die geheel demonteerbaar is. Door de 650 mAh batterij is deze elektische sigaret uitermate geschikt voor de gemiddelde tot zware roker. Een vol opgeladen batterij is voldoende voor ongeveer 800 haaltjes.

 

Doordat de Maxi e-sigaret veel damp produceert geeft het elektronisch roken een nog realistischer gevoel alsof je een traditionele sigaret aan het roken bent.

 

Hasj- en wietolie

Wil je graag van de medicinale werking van wiet genieten, dan is de e-sigaret van Maxi zeer uitermate geschikt. Doe een klein druppeltje wiet- of hasjolie door de e-vloeistof mengen en ervaar een ultieme high met medicinale effect.

 

 

Led indicatie

De Maxi batterijen zijn uitgerust met vier led lichtjes die aangeven hoe lang de batterij nog gebruikt kan worden voor hij dient opgeladen te worden. Kortom, allemaal voordelen die deze Maxi e-sigaret een regelrechte topper maken

    Afmetingen Justfog Maxi 
 • Lengte inclusief tankje:133mm
 • Diameter: 14 mm.
Continu hoogwaardige kwaliteit Justfog is, sinds de oprichting in mei 2009, altijd op zoek om de beste productiemethoden te ontwikkelen voor de hoogste kwaliteit e-sigaretten. Dit heeft ertoe geleid dat Justfog een constante optimalisatie kan bieden van hoogwaardige kwaliteit van materiaal en ontwerp.   Maxi elektronische sigaret van topklasse De Justfog Maxi is een E-sigaret van topklasse en heeft als voordeel dat het géén gesloten systeem heeft wat inhoudt dat alle onderdelen kunnen worden vervangen door reserveonderdelen.   Het vullen Om de Maxi e-sigaret te vullen, volg onderstaande aanwijzingen goed op.     A. Draai de topcap van de tanken zorg dat je niet hoger dan het bovenste streepje vult. B. Om de coil te vervangen draai je de tank los van de base. Schroef de oude coil eraf en vervang door een nieuwe coil er stevig op te schroeven. C. Draai de tank weer terug op de base en vul de tank met vloeistof. Lichtjes bewegen om de wicks (kousjes) goed te bevochtigen.   Inhoud De inhoud van het Maxi e-sigaret pakket bestaat uit:
 • Maxi Clearomizers
 • Maxi Batterij
 • Coilhead
 • Handig meeneemkoord
 • USB-lader
 • Adapter
 • Gebruiksaanwijzing
Onverwoestbaar

De clearomizer van de Maxi e-sigaret is bijna niet kapot te krijgen en beschikt tevens over een speciaal ontwikkeld anti-leksysteem, waardoor het lekken van de e-vloeistof uitgesloten is. De inhoud van de clearomizer is 1,6ml waarmee je makkelijk een dag door kan dampen, zonder dat de e-sigaret bijgevuld hoeft te worden.

 

Het onderstaande filmpje laat zien dat de de clearomizer niet kapot is te krijgen.

   

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Maxi Single Set E-Sigaret 650
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.