Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Pokemon

2 producten

12 24 36

2 producten

12 24 36

Pokmon GO - Smokmon - Gotta smoke 'em all!

Met deze Pokmon GO / Smokmon dab- en rookattributen hoef je geen virtuele Pokmon te zoeken. Na gebruik van de Pokbong zullen er vanzelf een paar wazige wezentjes, zoals bijvoorbeeld de zeldzame Kush'achu, D'Abra, Potgey of Tokepi,in augmented reality-modusom je heen zweven. Vergeet de Pok Ball maar en je hoeft ook geen moeite te doen om dePokStops en Pokmon Gyms te vinden.

Tokmon producten met high CP

De CP (combat power) van onze Pokmon dab- en rookbenodigdheden is zo krachtig, dat je de bank toch niet meer af komt. Daar komt geen stardust aan te pas! De juiste kruiden doen wonderen en zorgen voor High CP Pokmon. Het kost je wel wat Pokcoins, maar dan heb je ook wel echt wat.

Pokmon dab- en rookattributen

Het Pokmon GO assortiment, dat met de hand vervaardigd is, bestaat uit onder andere glazen dab bongs (rigs), spoon pijpjes, chillums, dabbers, grinders en bowls van zeer hoogwaardige kwaliteit. Alles is tot in detail afgewerkt en de dab rigs zijn voorzien van een grappige Snorlax decoratie. Zoals al eerder is vermeld, stardust is niet nodig. Je bereikt een beter effect met Candy Kush!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.