Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Terpenen Spray

Terpenen Spray - Supplementen voor je wiettoppen, drankjes en voedsel

De Terpenen Sprays van Cali Terpenes uit Barcelona, Spanje zijn speciaal ontworpen om te gebruiken over je geoogste wiet bloemen, maar ook voor drankjes of voedsel!

Tijdens het drogen van je wiettoppen neemt het gehalte aan de van nature vluchtige terpenen namelijk steeds meer af. Dit kun je aanvullen, of vervangen door hier een aantal pufjes van de Terps Spray over de bloemen te doen een uurtje te wachten voor je de toppen rookt.

Aangezien terpenen in de voedselindustrie ook bekende en gewilde smaakmakers en aromadragers zijn, kun je de Terps Spray ook aan voedsel of in cocktails toevoegen!

Terpenen in cannabis en andere planten

Terpenen zijn vluchtige stoffen die in planten voorkomen en uiteenlopende rollen vervullen, waaronder in de afweer tegen insecten, bacteriën en schimmels. Daarnaast zorgen ze voor het aroma en de smaak. Zo zorgt bijvoorbeeld pineen voor de typische dennengeur en citronellol voor de frisse citrusgeur. 

Ook in de cannabis plant, zorgen terpenen voor de typische geur en aroma van elke wietsoort. Daarnaast zijn er sterke vermoedens dat ze in samenwerking met cannabinoïden zoals THC voor de unieke effecten zorgen.

De terpenenprofielen van Cali Terpenes Terpenen Spray

Elke spray van Cali Terpenes bevat de terpenen in precies de verhoudingen zoals die in een specifieke wietsoort voorkomen, zoals bijvoorbeeld Amnesia Haze.  

Hoe weten ze dat? Eerst kweekt men van elk wietras waar men een spray voor wil ontwikkelen, eerst de volwassen vrouwelijke planten op. De geoogste bloemen sturen ze vervolgens naar een laboratorium, waar een analyse wordt gemaakt waaruit blijkt welke terpenen in welke verhoudingen in de bloemen van dit wiet ras voorkomen, bijvoorbeeld de Amnesia Haze.

Nu weten ze welke terpenen ze nodig hebben en in welke verhoudingen voor de Amnesia Haze Terps Spray. Alle terpenen die hiervoor worden gebruikt, zijn afkomstig uit planten, maar niet uit cannabis. Dit in verband met wetgeving en efficiëntie (in andere planten komen bepaalde terpenen in hogere concentraties voor). 

Met de Terps Sprays van Cali Terpenes heb je dus een volledig natuurlijk terpenensupplement in huis, dat helemaal is afgestemd op je eigen wiettoppen! Maar ook lekker kan zijn in een cocktail of fruitpunch. 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.