Hennep Wortel Therapie

5 producten

12 24 36

5 producten

12 24 36

Hennep Wortel Therapie, pak de kwaal bij de wortel aan!

Hennep staat bekend als een veelzijdige plant met geneeskrachtige werking. Cannabis heeft zowel een grote medicinale als economische waarde en tegenwoordig verschijnen er steeds meer schoonheids- en geneesmiddelen met deze heilzame plant erin verwerkt.

Bijzondere werking van cannabiswortels

En ondanks dat alle delen van de plant, zoals de steel, het zaad, de bladeren, de vezels, de bloemtoppen en de hars, worden gebruikt, vergeet men helemaal de wortel. Dat is opmerkelijk omdat onze voorvaderen al eeuwenlang profiteerden van de bijzondere werking van de hennepwortel die onder de grond verscholen zit.

Heilzaam effect bij mens en dier

Pas sinds kort is de kracht van de cannabiswortel weer herontdekt als een natuurlijk medicijn dat de strijd aan kan gaan met vele gezondheidsklachten. Zo is bij een onderzoek in 2008 duidelijk geworden dat hennepwortels een gunstige werking hebben bij mensen en dieren met een stafylokokken infectie.

Maakt gifstoffen onschadelijk

Verder is de aanwezigheid van een soort organisch molecuul gevonden, glycoside genaamd, dat in staat is gifstoffen die in het lichaam aanwezig zijn, chemisch te binden. Hierdoor worden deze inhibitors inactief, waardoor ze onschadelijk voor ons lijf zijn.
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.